Word szövegszerkesztő (beszélgetés)
Grizus, keresd a gépeden, ott kell lennie!
sok sikert! :)
ingyenes letöltés nincs.
de ahogy mondod, ez minden gépen rajta van.
olyanról nem hallottam, akinek ne lett volna.
Igazad van!
Bocsi, úgy látszik, korán van még!!! :))))
Ha a gépedre fel lett telepítve a program, akkor az ikonok után, a jobb felső sarokban van egy kérdőjel, az a sugó. Arra katt, lejön egy táblázat, egyrészt a tartalomjegyzékkel témánként, másrészt van egy "kereső-ablak", ahova be is írhatod, hogy mit hogy.
Egyébként a felső sorban az egyes ikonokra rákatt, betűtipus, betűméret, sorok jobbra-balra-középre-sorkizárással igazít, kivág, beszúr stb. stb.
próbálgasd nyugodtan!
Különösen, ha már korábban dolgoztál ilyen programmal, eszedbe fognak jutni a dolgok. Nem hiszem, hogy a Mikrosoft foglalkoznak külön oktatással...
Ugyanez érvényes akár a szövegszerkesztőre, akár a táblázatkezelőre!!!
Csak bátran, menni fog az!!!
Hát ez most keresztkérdés, legalábbis számomra. Nekem mindig is tajta volt a gépemen, tehát anno kb.20 éve. Akkor így vettem a masinát.Hogy ez járt vele, vagy be volt építve az árába nem tudom.
Megnézve a Microsoft oldalán, én ingyenesnek mondanám.
További ajánlott fórumok:
- Milyen szövegszerkesztő programot ajánlotok?
- Microsoft World 2007 szövegszerkesztőben írt anyagot levédeném jelszóval. Hogyan tehetem meg?
- Hogyan lehet a szövegszerkesztőt új betűtípusokkal bővíteni?
- Melyik legfrissebb szövegszerkesztő?
- Van valakinek nagyon jó szövegszerkesztője és kb. 20 perc szabadideje? A segítségét szeretném kérni.
- Ki tudja, mennyit kérnek el manapság egy oldal gépelésért és szövegszerkesztésért?