Microsoft Lumia Windows-os telefonon nem elérhető a Facebook? (tudásbázis)
Nagyjából ez történt :/
Én két éve örököltem fiamtól a Lumiát, mert akkor már akadoztak az általa használt alkalmazások. Kicsit nálam még jó volt, bár tavaly csak WhatsApp ment. Karácsonyra kaptam tőle újat, Nokia nyugdíjba ment.
Elnézését kérem, ha nem minősítések, ahogyan azt te teszed.
Úgy van ez, hogy nem szólítottalak meg. Vagyis ki köt itt bele a másikba?
Viszont a Microsoft többek közt ezért fejlesztett, hogy a szoftvereit ellenőrzött helyről vásárolják.
Egyébként nem most jöttem le a falvédőről.:) Igen, van egy kis százaléka a háztartásoknak aki megvette a szoftvert, de nagyon sokan nem. Sőt, ha kisebb boltokban vásárolta a gépet ott sem biztos, hogy jogtisztán telepítették.
Persze, semmi kétségem, hogy mindenkinek jogtiszta szoftver fut a gépén.:D
A telefonokkal más a helyzet, mert ott a gyártó cégek harca miatt történnek felvásárlások, aztán kivezetés a piacról.
2017 óta nincs windowsphone-ra messenger támogatás.
Nekem a hoxa oldala sem működött már szabályosan vele, ahány lapot megnyitottam, azt mindig bal oldalra vágta, ráncigálni kellett kinagyításhoz. Elküszködtem vele egy évig, karácsonyra kaptam új telefont.
Evvan...
Nekem is ilyen van-volt, kidobtam, újat kellett venni...:( A telefonomnak semmi baja nem volt, azon kívül, hogy használhatatlanná vált. Most már telefonnak sem jó, mert nem érzékeli hívás közben a billentyűket, ha valahol a menüben kellene navigálnom...
Dühítő, de mehetünk panaszra a sóhivatalba.:((
Az új Nokiákkal, amelyek már androiddal készülnek semmi baj nincs. Ilyen van nekem is.
A microsoft szünteti meg a mobil fejlesztéseit.
További ajánlott fórumok:
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon?
- Zaklatás telefonon
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?
- Azt ígérte, hogy eljön, de most nem elérhető telefonon...