Wc utáni fertőzés 3 éves kislányomnak. Járt már így valaki? (tudásbázis)
Szia!
Bizony, ahogy a többiek is írták, vidd el a kislányt először háziorvoshoz, mert lehet felfázás, de hüvelyi fertőzés is. Nekünk volt mindkettő is már... :(
Jó megoldás lehet amíg le nem mentek dokihoz, h kamillás ülőfürdő ülteted a kislányt este!
Majd írd le h mi lett a fejlemény! :-)
Köszönöm!
Lehettem volna figyelmesebb :(
Sziaaa! :)
Nem, nincs váladék! Sőt, most az utolsó két pisilés már simán mennt (mosollyal és tapssal a végén ahogy szokott)! Ezek után megfordult a fejemben hogy nem-e tényleg "csak" megfázás...
Esly!Lehet,hogy felfázott!Vagy van váladék is?
Szerintem felfázás...De persze,vidd el dokihoz!
Mielőbbi gyógyulást!
Egy tipp, én soha nem ültetem rá a wc-re, mindig felé tartom.
mindenképp vidd dokihoz!
A későbbiekre pedig: lehet kapni DMben olyan fertőtlenítős törlőkendőt, ami kifejezetten WCre van. Bele is lehet dobni a kagylóba használat után, nem kell a kukába (ami ugye újabb fertőzésforrás). Nekem mindig van a táskámban. Csak letörlöd vele, vársz egy kicsit, hogy hasson is (asszem kb. 1 perc), aztán lehet ráülni. De én pl. a körbepapírozás alá is használnám, mert azért a papírt egy 3éves még félretolhatja, ahogy ráteszed a WCre. Ha meg egyedül ül rá, pláne elmozdul!!!
Szia!
Barátnőm kislányának volt... Körzetitől kapott krémet rá. Lassan, de elmúlt:)
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- Nem bírom beadni a 22 hónapos, hörghurutos kislányomnak a gyógyszereket! Aki járt már hasonló cipőben, segítsen!
- 3 éves kislányommal sokszor "közelharcot vívunk" a délutáni alvásért! Van értelme eröltetni?
- A kislányom nem hajlandó enni az oviban.Járt már így valaki, mit tegyek?
- Kislányom 4 napja nem evett, vírusos fertőzéstől hólyagos a szájürege, meg a torka. Az ecsetelő elegendő rá?
- A kislányomnak délutáni versenyre tudni kellene Benedek Elek Kék liliom című meséjében hogyan hívják a lányt?