Vonzás törvénye-Működik? (beszélgetés)
Hát használd
Nekem szimpatikusabb a "szabad akarat törvénye"
Szeressen szabad akaratából, ha tud, ha meg nem, hát ne szeressen.
Ha küldtél neki üzenetet akkor bízd a továbbiakban is a vonzásra ha tényleg ő az akit bevonzottál akkor most ő fog lépni,ha nem kapsz választ hagyd.
És programozz tovább.
Kezdeném azzal, hogy ez valóban működik????????? Mert akkor kérlek, mondjátok el mit és hogyan csináljak hogy működjön!!!!!!!!!!
Egyébként valóban. Vedd fel vele a kapcsolatot!! ;)
igen ez működik de nem egyik napról hétről hónapról a másikra , és ha megtalálod akkor nem fogsz kételkedni benne hogy vajon ő az akire gondoltam vagy elképzeltem. Azt biztosan tudni fogod.
és a vonzás törvénye nem azon múlik hogy hogyan gondolkodunk és mit képzelünk el a fejünkben, hanem hogyan érzünk. milyen érzéseket társítunk a gondolataink mellé.mert az érzések szabadítják fel bennünk az energiát.Ha érdekel a dolog olvasd el a vonzás hatalmát.sokkal jobb mint az eddigi ilyen könyvek.De a dolog működik.
Vagy egy ismert ember, aki mindenkit visszajelöl, hogy nem mondják nagyképű, beképzelt baromnak ;)
Általában két oldaluk van, az egyiken csak a barátaikat, ismerőseiket jelölik vissza és a másikra irányítják a "rajongókat".
Egy szerelmi kötés lehet a megoldás ;))
Ne haragudj, nem tudok ezen nem mulatozni. Ha közéleti személyiség, persze, hogy visszajelöl mindenkit. Ez normális emberi gesztus, nem több.
A vonzás törvénye pedig nem úgy működik, hogy mint egy erős vasmágnes kiragadja az embert onnan ahol van és hozzád repíti.
Ha dolgod van vele, az élet majd úgy alakulnak a körülmények, hogy összetalálkozol vele.
Namostöö..előbb végig kellett volna olvasnom a kommenteket,akkor mást írtam volna már elsőre is:én oylan emberrel semmit nem kezdenék,akinek majdnem 5000 ismerőse van.Nem lesz rád ideje,energiája.El fogsz veszni a tömegben.
Amúgy azt gondolom,hogy akinek ennyi ismerőse van,az virtuális kapcsolatokban él,ebből építi az egóját,és ez valószínű minden energiáját lefoglalja..
:DDD
Eddig ez volt a legszórakoztatóbb "ezoterikus" fórum, amibe belefutottam itt.
Szerintem egyáltalán nem vonzottad be! Ez egy olyan ember aki feltűnési viszketettségben szenved. Ez egy kretén.
Lassan téged is töröl, hogy legyen hely a következő 5000. ismerősnek. :)