Vonat-jelmez házi elkészítéséhez kérnék segítséget (beszélgetés)
de a korábbi linken van pár egyszerűbb cuccos is :)
a legminimálabb a kislány a kék köténnyel :)))))
Ez egy profi jelmez, na hát ehhez még Apa is béna :-))).
Köszönöm a válaszokat. Apjának megmutatom, hogy melyiket tudja megvalósítani :-)). A dobozos variáció is tetszik, meg úgy mindegyik :-).
mertteljesenhülyevagyokésidiótamegegyképzetlenbunkoakiabetüketsemismericsakvéletlenszerüennyomkodomabillantyűzetet:DDDDDDDDDDDD,na,hogy,jobb?,most,már,tudod,a,választ?:DDDDDDDDDD
Ne haragudj, hogy megkérdezem: de miért így vesszőkkel írsz? Csak ha nem vagyok túl indiszkrét...
ne kötöcködjél mert mindjárt kapsz valami gonosz jelet :)
kevés.,fát,raktak,rád:DDDDDDDDDDDDDDDD
pedig tapasztalatból beszélek, én ugyanis voltam dobókocka! :D
telüke,kétfaléc,kb40dkg,nem,is,tudom,mitmondjakrádddddddddddddddddddddddd,beteg,vagy
jajj rossz topikba írtam bocsánat :))
úristen ekkora kosz van a villában? :D
a,fejére,kémyény,kalap,arca,kormos:D
a,gyerekre,valami,sötét,kék,ruhát,adj
az,elejére,ragasztasz,egy,nagy,körlapot, és, erre,a thomaszarca, egyszerű
befestitek,sűrű,temperával,kékre,pirosra,kereket,rá.stb,keress,thomaszfotót,aneten
nem tudom, hogy tudjátok-e hasznosítani. nekem a lányom és a barátnői egyszer táncoló fekete lakcipők voltak. kartonból kivágtuk a cipőket, ( párosával ) és belebújtak. ment a zene, és csináltak rá egy koreográfiát. Persze a Te fid ehhez kicsi még, de lehetne az "Ajjaj fekete vonat" zenéje, és ő meg belebújna a 2 karton közé fekete ruhában.
Nagyon béna?:)))
Mondjuk a Thomas és a fekete vonat fényévre vannak egymástól:(
ezekre,kétpántott,varrsz,amit,afiadvállára,akasztasz,igy,ő,tartja,adobozt,
a sok fát nem javaslom, nehéz lesz a gyereknek
Plusz a hátához lehet rögzíteni még egy karton dobozt kocsinak, amit a mozdony húz.
mosolygó arc, nagy szemek, kékkel meg a mozdony végét.. És kék ruhában lenne.
dobozokból!
köré kis sín, arra rá a cipősdoboz vonatok :)
vagy egy hatalmas dobozból kivágni, festeni...
az egyikről vidi is van:
[link]
szia,kell,egydoboz.amibe,belefér,a,fiad.a,tetejét,alját,levágjátok,devalami,fadarabbal,merevititek,előlhátul.
Egy nagy kartondoboz alját kivágni, magára húzza, és a dobozt meg lefesteni mozdony kinézetűre. Arra lehet ragasztani wc papír gurigából kéményt, kis háromszög tetőt, elejére azt a fekete lökhárító félét.
Esetleg az arcát lehetne befesteni arcfestékkel..
Thomas nem olyan bonyolult.
A többit nem tudom.
Kalapnak valami vonatkémény szerűt kartonból.
Ruhának meg a hátára lehetne varrni erősebb kartonból a mozdony folytatását.
A fiam - mi más - vonat lenne farsangkor. A legjobb a Thomas-jelmez lenne, de kiegyeztünk egy vonatban. Én irtó béna vagyok, még egyenesen se tudok írni, de Apja bevállalta, hogy megcsinálja, ha kitalálom a módját. A módhoz kérnék segítséget.
Vonat-jelmez házi elkészítéséhez kérnék segítséget. 4 éves fiúnak lenne.
További ajánlott fórumok: