Voltatok már ilyen helyzetben? (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Csak csatlakozni tudok Íriszkémhez,a hőmérőzés tényleg sokat segít!! Én fél év próbálkozás után lettem kismami,a harmadik hőmérőzős hónapban! Kiderült,hogy kb.3 nappal hamarabb van pé-m,mint gondoltam.
a másik a pozitív gondolkodás,de ezt meg már ezerszer hallottátok!:)))
És persze azt még hozzátenném,hogy NEM a csodaszerektől lesz a baba,hanem Apától!!!:))))
Sok sikert,és mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek!!!!
csodálatos érzés, minden nő megérdemli, hogy átélje ezt a csodát!
de jóóó, biztos már nagyon várjátok, amikor megtudtam hogy terhes vagyok anno, akkor szinte szárnyaltam, az a 5hét maga volt a menyország, élveztem minden hányingert, mellfeszülést...stb, mert tudtam hogy ott bent van valaki...
szia Adri:)
március 1.re:)
Mind a ketten szedjük az e vitamint a c vitamint . Folsavat most nem szedtem , de szedtem már azt is.
jaaa, bocsi..mikorra várod a pocaklakót?
Lányok jövök nemsokára csak mennem kell a fiukért. Köszönöm hogy itt vagytok , sokat jelent. sziasztok
az e vitamin jó a kiskatonáknak:))
te meg szedj folsavat:))
köszi, én se várok egy évet mert addig megőrülök, remélem hamarosan összejön a pici nektek.úgy vagyok vele hogy vasárnap csinálok tesztet, még van egy. és ha az is negatív akkor bejelentkezem a dokihoz, ha meg pozitív akkor szintén irány a doki....bárcsak sikerülne
Mindenen átestem már. Apajelölt is volt vizsgálaton. Minden rendben van . Most vitaminokat szedünk. A doki meg azt mondta türelem.
na ezt nem szabad!!
magadat okolni!!
így van
el a fejjel, gondolj jó és pozitív dolgokra
minden este lefekvés előtt pld, képzeld el magad a babátokkal!
Nagyon reménykedek a köv honapban, mert már tényleg gyagya leszek ez miatt. Állandoan magamat okolom, hogy még erre sem vagyok képes. De érzem sikerülni fog.
még nem született meg Máté baba:)))
volt előtte hormonvizsgálat?
jó neked hogy van babád, biztos gyönyörű, és sajnálom hgy volt egy vetélésed, tudom milyen érzés. de a remény hal meg utoljára...és bennem még sok remény van.
Nekem 4. sikertelen clostilbegytes honap után csinálták. closti az petesejt érlelö gyogyszer. Azt szokták mondani hogy 1 év sikertelen probálkozás után kell vizsgálodni , de én sem vártam meg hogy leteljen az 1 év. Szerintem nem érdemes addig várni. Nem árthat egy hormonvérvétel , meg az sem ha a dokid megnézi hogy van -e peteérésed.
remélem hamarosan sikerül nektek is a baba:)
érdemes megmutatni a nőgyógyásznak, lehet hormongond is!
volt, hogy nekem is ugrált a hőm, olyan volt, mintha nem akart volna megrepedni a tüsző
aztán a következő hónapban elkezdtem inni a teámat és olyan gyönyörű görbét produkáltam, hogy csak na és Máté baba a pocakomba költözött:))
köszi, holnaptól alkalmazom.
Petevezeték átjárhatosági vizsgálat. De nálam rendben volt minden, szép a méhem , és nincs elzárodás sehol. egy kicsit át is fujták mert akkor tágul a vezeték .
az egyik rokonom, a második gyerekért küzd, és hőmérőzik és nála össze vissza van a görbe...nem tud arra alapozni..ezért is nem foglalkoztam vele eddig, de valakinél meg tök bejön
minden reggel, ugyanakkor kell mérni, még fekve, mielőtt felkelnél az ágyból!
ovu alatt leesik, majd megemelkedik a hőd, ami a menssig tartja magát
szóval a hőd magas (37.0) akkor túl vagy a pé-en, tuti
a ciklus.hu-n ha regisztrálsz, tudod vezetni a hődet
mi az a hsg? mennyi sikertelen hónap után kell teljes körü vizsgálatot végezni? mikortól ajánlott, mert tény a hónapok meg csak tellnek?
a hsg a méhtükrözés vagy a petevezeték átjárhatósági vizsgálat?
értem, akkor érdemes hőmérőznöm is.és azt miként érdemes, reggel felkeléskor, és feljegyzem és ha magas hőmérséklet akkor jó...?
Még nem. Ugy döntöttem hogy ezt az évet még megprobáljuk hátha sikerül , mert azt mondta a doki hogy hsg után könnyebb teherbeesni. Ha januárig nem lesz semmi akkor tovább kell lépni , mert a csoda itt nem segit. Akkor megemlitem a dokinak ezt a lehetöséget. Nincs értelme tovább várni mert csak telnek a honapok.
nem, várpalotai
maximálisan elégedett vagyok Blaskó doktorral:)))
nekem meg blaskó nem ismerős, de persze az a lényeg hogy mindenki a saját orvosával legyen megelégedve.fehérvári vagy netán?
További ajánlott fórumok: