Volt valaki mostanában Ausztriában, Oberwartban vásárolni? Milyen árakat tapasztaltatok az EO-ban, Intersparban? (tudásbázis)
Én is 8évet tanultam németül,de nem merek megszólalni :)pár éve voltunk kirándulni Oberwartban,szétnéztünk,de csak a dm-be mentünk be,valamit kérdezett is az eladó,de annyira elhadarta,hogy egy szót sem értettem belőle.Hallotta,hogy tankolni is érdemes átmenni.
Nekem az tetszik a legjobban,hogy szoktak bedobni egy kinti bútorbolt hirdetési újságát és rá van írva nagy betűkkel,hogy beszélünk magyarul!! :)
Én 9 évig tanultam németül, de nehogy azt hidd, hogy ez sokat segít, pedig nem bukdácsoltam belőle! :)
Én többször voltam már Ausztriában, és csak pozitív tapasztalatom volt, bárhol megértettek, és segítőkészek voltak. A nagy bevásárlóközpontoknak pedig szerintem meg van az az előnye, hogy a kutya se foglalkozik az emberrel, és szabadon lehet válogatni a polcok között, mindent meg lehet találni, és igazából a köszönésen kívül nem kell németül beszélni senkivel.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Igazából pont a karácsony miatt kérdezem, tőlünk kb. 50 km Oberwart, és erősen gondolkodom, hogy az ünnepek előtti bevásárlást ott kéne lebonyolítani....
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Kedvenc zeném mostanában
- Akik mostanában kezdtek bele a babaprojektbe
- Készül valaki mostanában KRESZ vizsgára/vezetni?
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!