Volt tapasztalatod női interjúztatóval vagy vezetővel nőként? Lehet ez hátrány? (beszélgetés)
Én interjuztattam, mivel pü területre kerestünk munkaerőt, zömében nőket. Esküszöm, teljesen mindegy volt a jelentkező neme, kor, kinézete családi állapota tökre nem befolyásolt, nem érdekelt. ( Bennem azért van egy egészséges önbizalom, egyikben sem kerestem és nem is
láttam vetélytársat, még viccnek is rossz ) Lehet hogy kicsit tul van spilázva ez a női főnök, - interjuztatás téma.
Nekem is voltak női főnökeim nem egyszer, és nőként én is voltam főnöke több nőnek is.
Tessék megadni annak a másiknak a kellő tisztelet, mint ember, tudomásul venni, elfogadni őt mint felettes.
Hidd el, ő ugyanezeket gondolja most veled kapcsolatban, ő is arra törekszik, hogy megfelelő kapcsolat legyen köztetek, mert a munka csak akkor fog gördülékenyen menni.
Ne a főnöknőhöz öltözködj, hanem a munkához, a saját ízlésedhez, a környezethez. Egy munkahely nem divatbemutató de nem is a toprongyosok klubja. :))
Légy természetes, add önmagad. A többi majd kialakul.
Volt egy kolléganőm, aki mindig azt mondta, női főnök csak rossz lehet. Én nem értettem vele egyet.
De amikor eljöttem a jelenlegi helyem első interjújára, bemutatták az új főnököm, aki történetesen nő volt, rögtön ez jutott eszembe. Ráadásul végig pókerarccal interjúztatott, azt sem tudtam mit gondol.
Felvettek. Igent mondtam. A nő, aki interjúztatott, életem egyik legjobb főnöke azóta is.
Nekem volt nagyon sok nő főnököm (jelenleg is az van), volt aki idősebb volt nálam, volt aki fiatalabb, és dolgoztam/dolgozom nőkkel, akik különböző korúak.
Igaz, nem romák, de nekem semmi gondom nem volt egyikkel sem.
Amikor még 20 év körüli voltam, akkor csak nőkkel dolgoztam, a következő legfiatalabb, azaz utánam 30 éves volt és én voltam a Picur a csapatban. Úgy kényeztettek, mintha a saját gyerekük lettem volna. Imádtam őket.
Ja, ők sem voltak romák.
Később, olyan 33 éves koromban újra nő lett a főnököm, aki idősebb volt nálam szintén 18 évvel, nagyon jó fej volt. Soha eszébe nem jutott velünk fiatalabbakkal rivalizálni.
Aztán lett tőlem 9 évvel fiatalabb, hát ő meg annyira tüneményes volt. Imádtam!
Az előző munkahelyemen viszont egy 30 éves nő volt a főnököm, akit nagyon frusztrált a szakmai tudásom. Ki is csinált.
A jelenlegi főnököm 3 évvel fiatalabb nálam. Nagyon okos és kedves nő. Soha senkivel szemben nem engedi meg magának azt, hogy felemelje a hangját, megalázza, stb.
Szuper főnök.
Ja, egyik sem volt roma. De az első munkahelyemen volt egy roma kolléganőm, aki utált mindenkit, állandóan hazudozott, hogy leplezze a butaságát. Nem, ez nem bankos állás volt. Többen kiléptek miatta, de mire a vezetőség rájött, hogy mennyire aljas, addigra már csak ő maradt nekik meg a rokonai:DDDD
Elhiszem, hogy tartasz a származása miatt tőle...