Volt tamagochid? Szeretted? Milyen állatkád volt? (beszélgetés)
szia!
volt ,egy dínó.. 19 :) voltam, amikor egy üzletben xforint felett ezt adták ajándékba:)
hamár megvolt, felneveltem.. :)
Nekem is kék volt, és kutya ha jól emlékszem.Egész sokáig birta.
Egyébként a gyerekeim kaptak az MC-be a kaja mellé
akkor jutott eszembe nekem is.Sajna ők nem sokat törödtek vele,ők már másként gondolgoznak.
:-)
Én próbáltam megkeresni az enyémet, de nem találom. :-( Pedig valahol szerintem megvan, és működőképes is...
:) De jó...ahogy megláttam a fórumot, eszembe jutott, amit pár hete álmodtam.
11-12éves lehettem, és nagyon akartam egy Tamagochit. Tesóm megvette karácsonyra, én kutattam az ajándékok után, és ahogy megtaláltam, kihúztam véletlenül azt a műanyag bigyót az elemnél, amitől el lehetett indítani. Elkezdett visítani, én meg lebuktam...:DD
Amúgy tényleg volt ilyenem tizenéves koromban. Hogy milyen állat volt, gőzöm nincs, de szívecske alakú volt a cucc, az biztos. Meg az is, hogy nem élt sokáig...:S
Nekem is volt!!! Sőőőt... Még van is! :)
Régen egy delfinem volt.
És 3 éve, amikor kint éltünk a párommal külföldön, kaptam egy újat, az meg ufós. Nagyon extrás, lehet venni neki játékokat, meg csészealjat és azzal el tud repülni Párizsba, a Húsvét-szigetekre... stb. Nagyon dizájnos! :)
Együtt nevelgettük... :)
A tudásbázisban felmerült ez a játék, és fejben elkezdtem nosztalgiázni...
Kinek volt még ilyen kis állatkája?
Nekem csirkém volt, mindig sikerült felnevelni... :-D
További ajánlott fórumok:
- Milyen volt a napod?
- Meddig voltál fent az éjjel?
- Hogyan dolgoznád fel, ha elvesztenéd egy szerettedet?
- ....Te otthon tárolnád szeretted hamvait? Vagy inkább a temetőben a helye?....
- Amikor/ha megtaláltad azt az embert, aki mind közül a legjobban szeretett téged... Te is annyira szeretted? Vele maradtál?
- Álmodtál már halott szeretteddel?