Volt már valakinek mellékvese műtétje?Ha igen mennyi idő alatt áll helyre a hormonháztartás? (tudásbázis)
Szia!
Mellékvese eltávolítás előtt állok :/
Milyen volt a műtét után? Körülbelül mennyi ideig tartott a felépülési idő? Ki műtött?
Bocsánat a sok kérdésért :)
Sziasztok!
Mellékvese eltávolítás előtt állok!
Piros Lászlò fog műteni a sote-n laparoszkòppal. Már a megműtöttektől kérdezném a műtét utáni felépülési idő mennyi idei tart?
Mire számíthatok műtét után?
Sokan a Vörös professzort említették sebészként neki mi a pontos neve pesten dolgozik? A googleba nem találtam.
Köszönöm előre is ;)
Szia
Kérdezni szeretnék a Honvéd kórhàzzal kapcsolatban.
Be kell feküdnöm magas vérnyomàs miatti kivizsgàlàsra, az eddig szedett gyógyszereimet lecserélik( pedig most màr beàllt a vèrnyomàsom).
Neked milyen tapasztalataid vannak?
Köszi szépen
Szia! Most várok mellékvese eltávolításra. Írnál róla részletesebben? Most hogy vagy? Meddig voltál otthon, illetve mikor vezethetek a műtét után...
Vörös Prof csinálta? Mennyit kell adni? Külön az altatóorvosnak is? Mire készüljek? Esetleg vállaltál után gyermeket? Nekem egy aldoszteront termelő adenómám van és marha magas vérnyomásom és alig marad K a szervezetemben. Honvéd khban van az orvosom, dr Hubina...
Köszi ha írsz!!!
Nálam nem tudom, mi a helyzet. Ami eddig kiderült, hogy a kortizol szintem picivel a határérték felett van... ez mindenképpen mellékvese működési zavarra utal. Hogy emiatt kell-e műteni vagy sem, azt nem tudom. Ma megyek az eredménnyel endokrinológushoz.
1 éve volt hasi uh, ott nem találtak elétérst a veséknél.
Neked hogyan derült ki?
szia.február 4dikén volt a mellékvese műtétem.adenomát találtak a jobb oldalin amit azért kellet eltávolitani mert Cusing szindroma lett belőlle.nekem laparoszkopiával csinálták,levegöt fújtak be a hasüregbe hogy a szervek elkülünüljenek és ne sérüljenek a mütét közben.maga a mütét nem gáz olyan mint az epe mütét..de utánna elég sz@r:)olyan mint ha változo korba lennél.szédülés,viz lever,fej fájás,hangulat ingadozás...stb ez addig van amig a másik mellékvese nem kezdi termelni a cortisont,addig a cortef nevü gyogyszit adják.ha van még kérdésed szivesen válaszolok rá ha tudok.
jó egészséget kivánok.
További ajánlott fórumok:
- Meddőség - 34 évesen kimerült a hormonháztartásom
- Természetes hormonháztartás helyreállítás
- A mályva tea felborithatja a hormonháztartást?
- A folsav szedése alatt felborulhat a hormonháztartásom, hogy nem lesz mensim?
- Ha felborult a hormonháztartásom azt csak gyógyszerrel lehet helyre állítani vagy esetleg étrend változtatással is?
- Van-e a mellékvese működésének javítására gyógytea vagy gyógynövény?