Volt már valakinek látásjavító műtéte? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok.
Nekem 2 hónapja volt műtétem. Az Optic mednél.
-3.5 volt a dioptria. Most nem tűéles és nem vagyok megelégedve. Lehet azonban, hogy még változik. Jó, hogy nem kell szemüveget hordani és gúvvadni ha nincs rajtam, de biztosan tudom, hogy ennél élesebben láttam szemüveggel. Az orvos mégis azt írta az adatlpomra, hogy egyik szem 100% a másik 125 % os javulást mutat.
Különben már korábban én is nyitottam ezzel kapcsolatban fórumot: Van valakinek tapasztalata a lézeres sasszem kezeléssel kapcsolatban?
A keresőben rákérdezhetsz. Ott is vannak hozzászólások, sőt még van egy másik hasonló fórum is.
Nos nem szúrta ki a szemem :0)))))))) látszik hogy szükségem van a szemműtétre!!!! :D:D:D
De most már sínen vagyok,köszönöm.Csak az a "baj" ezekkel az oldalakkal hogy nincs nagyon személyes tapasztalat.
Nos elsőzőr megvártam hogy volt e már valakinek tapasztalata.Nem szürkehályog műtétre gondolok hanem minuszos a szemem az elmúlt fél évbe egy egész dipotriát romlott(még a doki is csodálkozott rajta).
A kérdésem az lenne hogy mennyiért végezték el és hol.Tapasztalatok műtét után 1 évvel...........stb. Apukámnak mind a két szemét szürkehályoggal műtötték tehát azt az oldalt ismerem.
Igen, volt, kb.10 éve Pesten a Sote Klinikán, egyszerre mindkét szememen.
Rövöidlátó voltam , kb 5-ös dpt, és azóta semmi bajom. A műtét utáni 3 nap szörnyű , 2 hétig kellemetlen, kb. fél év mire teljesen rendbejön a szem.
További ajánlott fórumok:
- Lézeres látásjavító kezelés - saját tapasztalataim
- 10 kérdés a lézeres látásjavításról
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Látásjavító szemüvegek, tényleg hatásosak? Ezen kivül milyen látásjavító módszereket ismertek?
- A tejnek valóban vannak látásjavító hatásai?
- Bálinger féle látásjavító szemüveg! Mi a tapasztalat?