Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet? (tudásbázis)
Már kaptam mindent! :-)
De szívesen eltémázhatunk még rajta, hogy én vagyok az egyetlen, aki bátorkodott nem "burokban" élve készülni a terhességre! :-)
Tudnám,hogy jutottunk ide egyáltalán...személyeskedéshez és tragédiákhoz...
Pedig annyira nem erről szólt a kérdés...
Ahhoz nincs is. A jóízléshez van köze, hogy méregetjük-e a beteg vagy elhunyt gyerekek fölött érzett fájdalmat vagy sem.
De inkább ne.
Én hisztis vagyok!
:-D
Én hisztis vagyok, mármint más örömétől kapok hisztis rohamot! :-D
Társuljunk! :-D
ÉN,most azt mondom,ha betegen jön a világra...
Inkább nem mondok semmit! Így is,úgy is félre érthető!!!
Egy édesanyának nincs szörnyűbb fájdalom annál,ha meghal a gyermeke.Sír...Sokat sír,és soha nem felejti el.Ahogyan anyám sem!:( De én 20 éve sírok...Pedig él!!! Hála Istennek! Él...
Jézusúristen!!
Ebbe a vetélkedésbe talán nem kellene bele menni, már csak a jó ízlés okén sem.
Majd keresni fogok egy alaposabbat!
Köszönöm!
Gondoltam,hogy valaki ebbe beleköt...De akkor is igaz! Az én gyerekem,értelmi fogyatékos,és NEM,NEM KÍVÁNOM A HALÁLÁT,mielőtt még valaki meg gyanúsít vele!!!!!!IMÁDOM!!!!!!!!!!!
De milyen élete lesz,ha már nem leszek????? Nem tud egyedül élni!!!!!! Mi lesz vele?????
Hidd el,több könnyem elfolyt már,mint annak,akinek sajnálatos módon,elaludt a gyermeke!:(
Kakaó egészségtelen!! :-) Tudatlan vagy???? :-D
Frissen fejt tejet fogok inni, azzal fogom öblíteni a terhesvitaminokat és várom, hogy 250 kilósan, villendorfi vénuszt megszégyenítve, átvehessem a termékenység istennő tisztemet, letaszítva trónjukról a mostaniakat!
:-)
Tisztában vagy a hiszti szóval??
Hisztizni kicsit más tészta, mint elgondolkodni azon, hogy ahova szeretnék, oda nem megy, ahol meg véletlenül beüt, ott meg kergetnék el!
"nem inna annyit" - nem vedeltem végig a hónapot, hanem volt pár alkalom, ami maradandó lett az életemben, és nem kezdtem el Femibionnal bulizni!
Amikor nem jött meg, elmentem orvoshoz! Megvizsgált, nem állapított meg terhességet!
Közölte, hogy szerinte csak a sok stressz ütközött ki rajtam, és nem vagyok terhes. - éppen az esküvőnkre készültünk, a hajrájában voltunk ekkor!
Ennek tudatában, hogy EGÉSZEN BIZTOSAN NEM VAGYOK TERHES, éltem világomat!
Megmagyaráztam magamnak még az alacsony BMI szint vs. terhesség lehetőségét, és ennyi!
""aki gyereket TERVEZ, az már csak tényleg buborékban járjon, steril levegőt szívjon, ásványvizet igyon!"
ilyen hol olvastatok ebben a topikban????
én mindössze arra akartam kilyukadni, hogy ha valamit akar valaki, tegyen érte!
alkohollal nem tesz érte, de ugyanígy nem tenne érte a cigivel, droggal sem.
ha nem iszik havi négyszer, az még nem burokban élés és steril élet buborékban szvsz!
honnan tudod hogy mi az anyanyelvem????
Es nem ertem ez a legfontosabb problemaja egyeseknek az eletbe? En meg ugy gondolom ha leirom a velemenyemet es nem kotekszem akkor megtisztelnek azzal ha nem kotekednek az irasommal.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Volt köztetek olyan, akinek csak később mutatta ki a terhességet a teszt?
- Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent?
- Van köztetek olyan, akinek a terhesség első hetei tünetmentesek voltak?
- Van köztetek valaki akinek fogfájás volt a korai terhességi tünete?