Volt Jehova Tanúkat keresek (beszélgetős fórum)
Jehova tanúkat?
Minden sarkon van egy.
Napokban hallottam a lépcsőházban beszélgetést. Nemsokára nálam is kopogtak.
Megláttam az újságot, Bocs de nem érdekel.. És szinte az orrukra csuktam az ajtót.
De mondták volna a magukét..
És házasság előtt nem lehet szex, se önkielégítés se semmi..
Aztán orba szájba csalják, ütik / verik egymást. Összeházasodott egy nő a pasival, és a házasság után derült ki impotens a fószer..
Van néhány furcsa dolgaik..
2 volt kolléganőm járt a gyülekezetbe. ( az egyik kilépett azóta ). És bánta hogy sok évet ott töltött.
De szerencsére egyik se akart győzködni, menyjek. Volt 3. közeli ismerős, Ő megsértődött mikor mondtam nem érdekel..
Sajna én nem állok szóba velük.
Ha felakarom venni a " vallásukat " tudom hol az " imaházuk". Odamegyek és rendszeresen fogok járni.
De nem akarok.
És van ismerősöm aki kilépett.
Lényegében semmit. Nincs kultúrájuk, hagyományuk, liturgiájuk, építészetük.
Szélsőséges felfogásuk miatt a Szabadegyházak Tanácsa nem fogadta be őket. Magyarországon 1989-ben lettek államilag elismert vallásfelekezetté.
Az utcánkban lakott egy jehova család.A kisebbik fiuk nagyon kövér volt.Megkérdezte tőlem,hogy eljárhatna-e velem edzeni,mert szeretne lefogyni,hogy a lányoknak inponáljon.Ugyanis!Addig nem bújhat ágyba senkivel,mig el nem veszi feleségül.Nem volt kitartó,még akkor sem,ha már 27 elmúlt,mert a negyedik edzés nap után felállt,és azt mondta:marad a kézi munka.
Azóta örömmel láttam az iwiw-en,hogy célba ért.
A az egyik tecsó parkolóban minket is meg szeretett volna téríteni egy..
Mondtuk, hogy nem hiszünk benne, baromság, inkább dolgozunk.. Mondta, hogy itt a vége.. (párom közölte, hogy fuss el vége, de nem ez a lényeg)..
Mondta, hogy meghalunk, és mi lesz velünk..
Mondtuk, hogy úgy tervezzük, tényleg meg fogunk..
Kérdezte, hogy hogy lehet így élni, mondtuk hogy boldogan és egészségesen..
Aztán se szevasz, se hello, otthagyott..
woáw:S
Hozzánk is becsengettek egyszer a könyveikkel.
Édesapám kiment hozzájuk úgy otthonosan benti papucsban,trikóban és közölte velük,hogy ő nem itt lakik,mindjárt küldi a tulajt.
Bejött és csak annyit mondott,fiam téged keresnek.
(nagyon hasonlitottam az öregemre)
Megkérdeztem,hogy miben segithetek,mire az egyik rögtön kinyitotta a könyvet egy fejezetnél,aminek a cime igy hangzott:Miért engedi Isten ezt a sok hazugságot.
Akkor hirtelen nem értettem mi közöm ehhez.
Odabent avatott be apu.