Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz? (beszélgetés)
Fájdalommentesen öld meg!!!
Az lesz a legnagyobb segítség!!
Igazad van. Helyesebb lett volna ezt a szót használnom.
Elnézést! Nem akartam senkit megbántani.
Elolvastam amiket azok írtak, akik kiléptek. Olvastam azt is, aki nem lépett ki, de nyilvánosságra hozza a belső dolgokat. Pl véneknek írt körlevél, ami szigorúan bizalmas. -most hirtelen Júdás jutott eszembe-
Néztem filmet, ami megtörtént esetet dolgoz fel, amikor egy fiatal lány kilép, bemutatja Jehova Tanúi életét, és elég hűen.
Szóval, sok újat nem tudnak nekem mondani.
Ha pedig a szerető óvást érezném... de sajnos inkább mást érzek ki a hsz-ekből. :(
Két igazság nincs. Ha 2 dolog egymásnak ellentmond, akkor az egyik hazugság.
Írhattam volna a valótlan szót is, és kicsit árnyaltabb lett volna, de a lényegen az sem változtat.
Te állítottál valamit, én mást. Az egyik lehet csak igaz, a másik hazugság. Azt írtam, ne higyjen nekem senki, de neked se. Győződjön meg saját maga, ha érdekli.
"Viszont jogom van kiigazítani, ha hazugságot látok, aztán az olvasó majd eldönti, kinek hisz. "-----> te itt konkrétan rám céloztál és arra hogy én írok hazugságot....
De én hol állítottam hogy hazudsz???
Ne is haragudj, a vallási meggyözödés az egy dolog, de az hogy te egészen konkrétan NEM TUDSZ SZÖVEGET ÉRTELMEZNI...az kellemetlen, nem csak nekem hanem neked is annak kéne hogy legyen, mert ezzel magadat égeted.
Ezt még nem tudtam megállni, de most már tényleg további szépeket.
Nem baj, ha nem érted. kritika, önkritika ismerős?
"Az a baj a világgal, hogy az okos emberek állandóan kételkednek, a hülyék meg mindenben biztosak."
Hol?
Amikor azt írtam, hogy a hitem nem vakságon, hanem meggyőzósésen alapul?
Itt fejeztem be. Nem fogom bizonygatni a láthatót, amikor kiforgatod a szavaimat.
Szóval, te hazugnak nevezel, mert kiigazítottam azt az állításod, hogy x időt kötelező prédikálni, különben nincs keresztelkedés?
Mire szeretnél érvet?
Tele a tarsolyom vele. De nincs kedvem véget nem érő vitába kezdeni.
szóval ha jól értem akkor most te annélkül hogy ismernél,engem vagy azt akiröl beszélek, hazugnak neveztél?...
Ez magáért beszél, azt gondolom ennél többet nem kell mondani, de mutatni sem.Ennyit erröl.
Részemröl befejeztem a társalgást.
Szóval: A közeli családtagomnak hiszek, ö teljesen oda volt értük, mindent megcsinált, becsülettel járt hozzájuk, és most ö az aki nagyot csalódott bennük, mert nem akarták megkeresztelni azért mert, nem volt meg a szükséges óraszáma ami a térítéshez kellett.
2. Azért mert semmi értelmes érved nincs, nem kell idekeverni azt amit napokkal ez elött írtam.A két dolognak az ég világon semmi de semmi köze egymáshoz, továbbá már leírtam hogy kérve lettek.
Nem vagyok papaáj hogy ismételgessem mindíg magam. Talán ezt te is megszívlelhetnédk, és ha nincs amivel érvelj akkor inkább ne írj, mert így csak kinevetteted magad.
:D
Nem zavar, ha igazat mond. Az sem, ha hazudik. Viszont jogom van kiigazítani, ha hazugságot látok, aztán az olvasó majd eldönti, kinek hisz.
A legjobb, ha senkinek, hanem, az igazságról maga győződik meg!
További ajánlott fórumok:
- Egymásba szerettünk, pedig nem lett volna szabad! Mit tegyek?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Hogyan tegyük magunkat túl egy szerettünk elvesztésén?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Lehet hogy velem van a baj? Mindenki azt mondja elhunyt szerettünk lelke velünk marad...
- Csak egy mécses eltávozott szerettünkért