Volt akinek a sex, pár órán belül meghozta a babát? Kinek hogy volt? (tudásbázis)
Inkább arra gondoltam, hogy fogantatásra gondoltál,csak hülyén tetted fel a kérdést.
Az ismerősi körömben volt akinek "bevált" a szex, mint születésindító.
Köszi szépen!
4 pasival éltél eddig most jön egy lány... kemény. :) Nem félsz? Vagy nem is tudom, hülye kérdés...ennyipasi mellé egy kiscsajszi.
jajj de jó, meg 1 példa.:)
Remélem.... Köszi a jókívánságot.
Remélem, most se lesz több 1óránál és pár percnél. Ez az átlag nálam.
köszönöm Fishyke!
Nektek is gratula!
nekünk is megindult. igaz már lassan 10 éve volt :) pénteken este voltunk együtt és éjjel 2:15-kor beindult!
kitartást és könnyű szülést kívánok!
Akkor szorítok neketek, és gratulálok a 2 fiúhoz.
Nekem eddig 3 van, most lány jön.:)
Lépcsőzést próbáltam. Svájcban lakunk, és jó sok a hegyogy a szerpentinen kanyargást jó gyorsan is. Olyankoar vannak is fájdalmak, de ennyi.
Meg még ezer praktikát próbáltunk.
egyébként, most is folyamatosan jönnek fájások, mindjárt nézem is az órát.
ÓÓÓ, gratulálok! :)))
Én is nagy családot akarok, két fiam van eddig, de az elmúlt egy évben sehogy sem akart összejönni eddig a következő gyerkőc.
Szia!
köszönöm, végre egy jó példa. Remélem mi is így leszünk.:)
A lépcsőzést nem próbáltad? Nekem anno a védőnőm javasolta, hogy neki is úgy lett meg a kicsi, pedig már be akarták indítani a szülést, de a lépcsőzéstől megindult magától.
Vagy ha kalandos kedvedben vagy, egy kis autóban zötykölődés is segíthet.
Szia Avilke!
Köszi, remélem gyors lesz, mert már a 4.:)
Ja és igen csináljuk és élvezzük.:)
Köszi, ezeket tudom, 4. baba.
Csak tapasztalatokra voltam kíváncsi. Nem voltam még túlhordásos.
Szia!
én 03,22-én szültem a kisfiamat, 03,12-re voltam kiírva.
Az orvos nekem is apát javasolta :)
21-én délután voltunk együtt és hajnalban 3 körül indultak meg a fájások és 9:40-kor született meg a mi kis Armandunk.
Úgy hogy hajrá, apára fel!
Jaaaa, h beindult e a szülés?! Hát én sem erre gondoltam. Pedig nálunk ha én nem is, de a húgom már lassan mindenórás lesz, szóval aktuális a téma, meg én is hallottam ezt már amúgy, de hogy működik e? :) De legalább érezzétek jól magatokat!!! :DDD Még szexeljetek nyugiba, kettesben utoljára!!!
Gyors szülést! :)
Ne haragudj, elsőre tényleg nem értettem - bár úgy látom nem csak én. :)
Ha el tudsz élvezni, akkor lehet rá esély szerintem.
DE, az a baba tudja meddig jó ott neki, én nem siettetném, főleg ha minden rendben van.
Szia!
Igen, ennyire rosszul tettem fel a kérdést?
Szóval 40 hetes + 5 napos terhes vagy?
És az a kérdés, hogy a szextől megindul-e a szülés?
Mivel én éppen nagyon a témában vagyok, nem gondoltam, hogy félre érthetően teszem fel a kérdést.:d
Ennyire hülye azért nem vagyok, hogy úgy értsem....
További ajánlott fórumok:
- 1 hét után lehetnek tünetek?Valakinek volt ilyen amikor babát várt?
- Sziasztok!Volt valakinek 3 császármetszése?Nekem 1 sima és 2 császár volt de pár év múlva szeretnék még egy babát.
- Volt már valakinek szemérem ajakon belül fehér kinövés?
- Akinek volt már unokája, bevállalt egy saját babát a nagytata?
- Van olyan, akinek fáj szex közben valami belül? Vajon mitől?
- Mellplasztikára készülök, kicsit betojtam.Van valakinek infója az Aesthetica-ról, azon belül dr.Németh Tamásról?Válaszokat előre is köszönöm