Volt aki szemüveg hiánytól szédült, vagy egyensúly zavara volt? (beszélgetős fórum)
Én is sokat ülök a gép előtt, azért kellett végül folyamatosn hordanom, mert a monitor miatt sokat romlott. Viszont amiatt szerintem soha nem fájt a fejem, hogy nem hordtam a szemüveget, pedig legalább 10 évig nem hordtam, kb. -2,5 dioptriáig.
Szerintem ott valami más is van a háttérben!
A szemész után neurológusnak is elmesélhetnéd a gondodat.
Igen sokat fáj aszem izmom is:((Hát sokszor ülök a gépek előtt 4-5 órát is naponta:(
Igen szerintem nem csak a szem okozza ezt:((Anno is rossz volt a szemem és sosem szédültem:(
Nekem ez furcsa. Soha nem szédültem, pedig én is -1-essel kezdtem, de -2,5-ig nem is hordtam nap közben a szemüveget, csak este v. moziba.
Most már -3,75-nél tartok sajnos... Max. nem látok, de nem szédülök, ha leveszem.
A szédülés lehet, hogy mástól van.
a csukott szemmel való szédülést is okozhatja a szemüveg hiánya, ha tartósan fennáll a látászavar, mivel meg vannak erőltetve a szemek: fejfájás a halántékon vagy a tarkón, szédülés, fájdalmas nyomás a szem belső részén (mintha a szemgolyó mögött fájna).
dolgozol esetleg számítógéppel, vagy sokat olvasol-tévézel?
Azért szédülsz cicukám, mert meg kell szokni. Ahhoz meg hordani kellene.
Én is baromira szédültem vagy két hétig, de hordom, mert amúgy olyan a látásom, mint a vakondnak:)
Fura és mit mondanak miért szédülsz ha rajtad van?
Én nem tudtam megszokni egyszerűen olyan volt mintha egy távcsőbe néznék mindenki olyan pici de hajszál vékonynak tünt fura volt mintha más szemmel látnám a világot.((((
További ajánlott fórumok:
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Van-e valakinek iRenew egyensúly karkötője, és mi a tapasztalata?
- Mivel lehet rendbe hozni a bélflóra, bélbacik egyensúlyát?
- Szédülés vagy egyensúlyzavar?:( Bővebben lent írok
- Mit lehet tudni a szervezet savbázis egyensúlyáról?
- Nehéz megtalálni az egyensúlyt...