Vízum külföldi állampolgárnak (beszélgetés)
sziasztok!
orosz nemzetiségu barátnom észtországban lakik eredetileg.
3 éve angliában él már, de nem kapta meg a vizumot most, igy észtországban kellett maradnia.
Én is kint élek Angliában.
nos, a kérdésem az lenne, ha feleségul veszem, akkor kaphat e Angliába szolo vizumot, mivel én, a férje ott élek.
Liimo!
Az anyósom iráni. Neünk is rengeteg dolgot kell beszerezni ha jön a muter.
Budapest-Bevándolási Hivatal XI.,Budafoki ut...
Itt kapsz egy formanomtatványt és minden megy a maga útján. Kb. 1 hónap,amíg megjön az engedély.
Nézd meg a honlapjukat, talán a
BM-nél találod meg.
Köszi!
Azóta már megoldódott. Nem vacakolunk ezzel a szarral. Nem megyünk haza.:( Csak tudnám mi a francért csinálja ezt az a t...ves ország (Magyarország).
Sziasztok!
Azok segítségét szeretném kérni, akik már igényeltek barátaiknak, párjaiknak vízumot. Elolvastam a vízumkérelemmel kapcsolatos információkat, de nem lettem sokkal okosabb. Mit kell a vízum igénylőnek tenni, és mit a fogadónak? Végülis arról nem találtam információt, hogy a fogadó személynek hol és mit kell bemutatnia. Remélem tud nekem valaki segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Házasságkötés külföldi állampolgárral
- Külföldi állampolgárral kötendő házasság esetén melyik iratot kell magyarra fordíttatni az alábbi esetben?
- Külföldi állampolgárságú apa lemondatása a gyerekről
- Volt már valakinek külföldi állampolgár az esküvői tanúja? Mi a menete a dolognak? A tanú papírjait is le kell fordíttatni?
- Hogyan szerezhet külföldi állampolgár vízumot Magyarországra?
- Külföldi állampolgár, hogyan igényelhet Mo-n TB kártyát?