Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vízöntő-Szűz fórum

Vízöntő-Szűz (beszélgetés)

10. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:47
Hát ha szűz a férfi akkor házasság előtti vagy utáni szex megerősíti a kapcsolatot.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Lolita2112)
tegnapelőtt 09:13
Miben nyilvánul meg a különbözőségük?
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Petka)
tegnapelőtt 09:13
Ezt ki tudnád fejteni egy picit részletesebben?
tegnapelőtt 08:41
Én csak annyit tudok, hogy a Szűz jegyű férjemmel Tüzes Nyilasként 43 éve boldogan élünk, pedig az asztrológia szerint nem vagyunk jó páros. Ne foglalkozz vele mit mond az asztrológia, ha szereted és ő is szeret.
6. lolita2112 (válaszként erre: 5. - Petka)
tegnapelőtt 00:23
egyetertek veled hisz mindkettot nagyon jol ismerem!
febr. 19. 20:43
Két külön világ.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 19. 20:07

Nem az fogja meghatározni a kapcsolatukat, hogy milyen jegyben születtek.

Nem tudom, hogy számszerint hány nő született a vízöntőben, de abban biztos vagyok, hogy mindegyik más, más személyiség. Ugyanez a helyzet a szűz férfiak esetében is.

febr. 19. 18:57

En, mint asztrologiaban egyaltalan nem hivo es nem jartas ember azt mondom hogy ha komolyan foglalkozol ezzel a dologgal, akkor erdemes megnezni a teljes birth chartot. Mar ha mindenkeppen ebbol akarsz kiindulni.

De en oszinten hiszem hogy ket erzelmileg felnott ember egymas kozott asszertiven tudja kommunikalni az eltero igenyeket. Az ember csillagjegye (meg aszcendense, deszcendense, satobbi) nem fog kibuvot adni az erzelmileg eretlen kommunikacio alol. Nem mentseg az hogy vizonto vagy, arra hogy nem tudsz rendesen kommunikalni egy igenyt vagy fennallo problemat. Ha asszertiven kommunikal a ket fel, akkor ezek szerintem eltorpulnek.

2. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 19. 17:42
A szüleim, tűz és víz. Veszekedés garantálva. Szerintem nem jó páros.
febr. 19. 16:14

Sziasztok!

Aki asztrológiában jártas, az tudna segíteni egy kicsit? Vízöntő nő és Szűz férfi kapcsolata működhet? Mik lehetnek a buktatói?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook