Vízhajtó szedés - gyenge szív (beszélgetés)
Köszi.
Sajnos nem viszik 2 szer volt bent ez miatt ott is vízhajtót adtak és lement tőle azt mondták ezért nem kell orvoshoz menni:(Így szedi azt amit most kapott gyógyszert:(
Na volt a párom dokinál víz van megint a tüdőn:((Ezért ilyen rossz állapotban van meg nem kap levegőt fekve
kapott sziv pumpa javitót meg a Furont 2 naponta 2 szer kell szedni
Én is Furont szedek, reggel egy felet. Sajnos, én nem fogytam tőle, sőt azt sem mondhatom, hogy nagyon meghajtana.
Feltétlen tudni kell, hogy a Furon mellé Káliumot is kell szedni!
Igen, kihajt mindent, az ásványi anyagot is és nagyon gyengíti a szívet. Én ezért álltam át a csalán teára.
Én a Furont hetente egyszer szedtem, más napokon a Hygrotont.
Köszi párom azt mondja 10 kg-t fogyott a vízhajtó miatt(miden vizet kihajt)Ő is a Furont meg a még egy félét szed naponta.((
Szerinte sok ásványi anyag is ilyenkor ki mehet ami okozhatja ezt nála szerinted?
Én is szedtem minden nap, de átálltam a csalánteára.
Amíg a tablettát szedtem(Hygroton, Furon) éjszakára vettem be, mert nappal nem bírtam vele létezni.
A szív erősítésére nagyon ajánlanám a galagonya kapszulát a Herbáriából és mellé én a Panangint is szedem, azt az orvos írja fel, de recept nélkül is kapható
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes vízhajtók vannak?
- Az orvosom gyengének tartja a baba szívverését
- Tudtok mondani vény nélkül kapható vízhajtó tablettákat?
- Milyen hatásos vízhajtó készítmények vannak (nem gyógyszerek)?
- Mire utalhatnak ezek a tünetek? Szédülés, kéz-láb és gyomorremegés, légszomj, gyengeség, rossz közérzet, néha hőemelkedés, erős szívdobogás.
- Petrezselyem, és zeller, akárgyöker, gumóly mint vízhajtó milyen hatással van a szívre, ha a szív, csak 36%-ban működőképes?