Vízbegríz? (tudásbázis)
Jelentem megette,ízlett neki nagyon!
Rizsed sincs otthon?
Azt is meg tudod fozni es osszeturmixolni. Grizrol meg nem hallottam.
nem eleve vízzel kell csinálni? én úgy tudom, hogy 1 éves korig nem kaphat a baba tejet.
Én is akartam kakaóport írni, de rájöttem hogy 8 hónapos :-)). Aztán írtam át banánra :-)).
jaj azt nem figyeltem bocsi:)
Kakaót neeeee!!!
8 hónaposan még nem szabad kakaót kapnia!
Így kicsit más a sztori, de akkor meg rosszúl fogalmaztál! Nem "nem esik jól", hanem nem akarod eláztatni magatokat stb..... Az már érthető. Nem akartalak megsérteni.
jó az úgy tegyél bele egy kis gyümit vagy kakaót hogy legyen íze
én se mennék ki vele:( inkább mint jól megfázzon ő nem mozog úgy mint mi
Vízbe megfőzöd a grízt, hígra. Miután kihűlt olyan melegre, mint amibe a tápszer szoktad készíteni, akkor rakod bele a tápszerport.
Ha pl. 90 ml vízet raksz fel, bele a gríz, ahhoz 3 kanál tápszer. Én raktam bele egy kis cukrot is meg egy csipet sót is.
Nekem a fiam imádta :-)).
Ha van otthon banánod, azzal is tudod ízesíteni, vagy olyan gyümölcs, ami otthon megtalálható.
mamám nekem főzott, amikor elfogyott otthon a tej és nem volt sok különbség
De úgy gondolom!Csak szakadó esőben,babakocsival 30perc a város és vissza is.Ennyi.
Készítsem el a tápszert és abban főzzem meg a grízt?
Szerintem azt ne adj neki, mert egy ízetlen 0!:((( Azt írod, hogy "nem esik jól bemenni a városba".... Szerintem ilyen nincs, ha arról van szó, hogy a babád rendes kaját kapjon! Ne haragudj, hogy őszinte vagyok, de te nem úgy gondolod, hogy a Babádért mindent?
Tápszered nincs,amiben megfőzhetnéd??
8 hónapos múlt a kisfiam.reggelire és vacsorára különböző tejpépeket kap.Sajna elfogyott itthon minden és nem esik jól bemenni a városba.Hogyan készítsek neki?Vízbegrízt csináljak?
Ilyet még nem is hallottam... Tej helyett vízzel a "tejbegrízt"?