Vízbe esett érintőképernyőst garanciálisan megjavítják? (tudásbázis kérdés)
Jajjjj, de én nem akartam hazudni!
A fene sem akar pironkodni, amikor lebukik!!
CSak gondoltam, hátha olcsóbb lenne a javítás, vagy ilyesmi, hogy van garanciám.. ennyi..
De lehet, hogy új telo lesz belőle..
18.hsz!:)
Nem tudtok a szervizesnek hazudni!
Én kitanultam a telefon csínját-bínját szerintem már nekem sem! :))))
Igen, igen, értem! :)
De mi pénzt kérhetnek el a javításért?
Igen, valószínű így lesz.
Bár láttam a neten videót arról, hogyan kell képernyőt cserélni rajta, talán belevágok. :) Ha lesz hozzá türelmem.. :)
:) Nem olyan korszerű. :)
Fél évig egy karcolást sem ejtettem rajta, aztán tessék.. Pedig szilikontokban volt és egy pillanat alatt kikaptam, de... na mindegy..
Tudat alatt úgyis vágytam egy modernebb készülékre. :)
Mivel még garanciás és ha megszeretnéd tartani a garanciát akkor nem javíthatja meg a szomszéd fiú tök olcsón..tehát nem mind1 hova viszed...
Azért annyit szerintem megér,hogy megérdeklődöd még is mennyiért csinálnák, aztán egyből kiderül,hogy javítani vagy újat venni éri meg.
Nálam is egyszer a vízbe esett a telefon. Még őrlángon ment a konvektor és kb. 3 napig azon száradt, igaz, nem érintő képernyős volt.
Az ötletet a szervizes adta. Próba szerencse.
További ajánlott fórumok:
- Milyen érintőképernyős telefont érdemes vásárolni?
- Nagy kijelzős, nem érintőképernyős, nagy gombos, megbízható, (de meg lehet vele jelenni) mobiltelefont keresek! Ha tudsz, segíts!! Köszi
- Milyen érintőképernyős telefont érdemes venni?
- Samsung érintőképernyős telefonok
- LG KP500-as telefonom érintőképernyője nem működik, de az oldalán és az elején lévő gombok igen. Mi lehet a probléma?
- Tud valaki ajánlani érintőképernyős gyerekjátékot?