Vitamentes fórum mindenről (beszélgetés)
Szép hétvégét neked is, drága!
Örülök, hogy szépen alakul az életed! Szívből kívánom, hogy minden ilyen szépen folytatódjon!!!!
Hahó lányok!Mi van Veletek?Miért nem írtok?
Május utolsó hétvégéjén költözünk Dunakeszire.Már megvan a hely és gyönyörű.Kicsit drágább, de szerencsénk lesz és majd ugyan úgy kijövünk mint idáig.Munka is van kilátásban.Nagyon bizakodó vagyok. :) Olvastam, hogy Ti kicsit fáradtak vagytok(fizikailag, lelkileg).Remélem azért nem felejtettetek el!Qui képzeld 15-én mentünk volna be a Pólusba és gondoltam meglátogatlak, ám egy barátunk hívta fel a figyelmünket, hogy talán nem kéne erőltetni a pólusba látogatást, mivel minden zárva van. :D Vicces volt.Sajnálom hogy nem tudtunk összefutni.ÍRJATOK!!!!!!!
szia!jobbulást!
jól vagyunk,csak frontos vagyok.kicsit fáj a fejem.Paki bölcsiben.délután együtt dolgozunk majd.:)
Nem is volt olyan hajnal! :P
Frankón lebetegedtem... Eljutottam arra a szintre, hogy el kellett mennem dokihoz.Kaptam antibiotikumot és itthon maradok 3 napot, hát ha véget ér a köhögésem.Ti hogy vagytok?
Milyen hajnalok hajnalán?
Én fél hatkor keltem! :)
Jó programom volt... ;)
de lehet azért van vele,mert kell,hogy valakivel legyen.
és vigyázz,mert a fene nagy barátságod baromi félreérthető,ha épp olyan fázisban van!hiába akarsz Te jót!
Szióka!
Örülök, hogy elvagytok! :)
Semmi nincs vele, csak egy jó barát, aki tetszik, de semmi több. :) Ma találkoztam a bnőjével és megállapítottam kb 5 perc alatt, hogy a csaj egy energia vámpír ezért van együtt a fiúkkal... Megmondjam ezt a barátomnak?????
Szia szivi!Mi vagyogatunk!Élünk mint Marci a szarban.:(
Te hogy vagy?
Mi is van ezzel a baráttal????:)))))
Mert kigyógyíthatatlan Amerika szeretetben szenvedek. :) :P A sok hülyeség ellenére ami ott van, sok lehetőséget is látok benne.De a párom most jobban szimpatizál Ausztráliával.
Hogy vagytok?Ez mindenkihez szól!
Képzeljétek kezd kifejlődni az akaraterőm és a jellemem.Már több mint két hete nem eszek semmit amiben cukor van és ma fánk sütés volt a suliban az osztállyal és még annak is ellenálltam.Bár nem volt nehéz, mert nem is kívántam. :)
Amerika??? :O
Miért pont az? :)
MM, majd ha lesz gyereked, te is mindenen bőgni fogsz, ami vele kapcsolatos! :)
Én már négy éve ezt csinálom... :)
Jobbulást a Pakinak!
MT:Nagyon örülök neki!Biztos meg tudod majd nézni őt. :) De nem hiszem hogy bőgni is kéne rajta! ;) pusszantás
Sziasztok!
MM: persze hogy be leszek jelentve, hiszen a közmunka keretében foglalkoztatnak. Holnap kíváncsi leszek rá, hogy milyen időtartamra írják meg a szerződést, de gondolom így elsőre a fél évet fogják javasolni, attól függően, hogy bírni fogom-e.
Nálunk lesz farsang, 26-án. Akkor is dolgozni fogok, de remélem elengednek legalább egy fél órára, hogy megleshessem a kisfiam életének első farsangját... Szerintem bőgni fogok rajta, de mindegy! :D
Krisz: jobbulást kívánok a kisfiadnak!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Szeretnél egy jó kis csapatba tartozni, ahol mindenről dumcsizunk írj
- Kétsorosok mindenről
- Babucik és anyucik fóruma mindenről ami érdekes
- Ha egy nő határozott és mindenről van véleménye, attól félni kell!?
- Beszélgetős fórum:-)Gyertek beszélgessünk mindenröl:-)