Viszketés terhesség vége felé (beszélgetés)
Szia!
Én is viszkettem a második kis lányommal.A májfunkcióm rendben volt.A doki egy olyan rázófolyadékot írt fel amit a kicsiknek szoktak adni szúnyogcsípésre.Aztán szülés előtt két héttel olyan hirtelen maradt abba ahogy jött.Úgy tudom,hogy ezt a hormonszint változás okozza.
Sziasztok!
Voltam ma dokinál,és vettek vért megnézik a májfunkciót,ma délután lesz kész az eredmény,hát kíváncsi leszek.bőrgyógyászatnál is voltam,azt mondta száraz a bőröm írt fel vmi mosakodó gélt azért ma d,után kell mennem 4re.Ja és tsh-t is néztek annak az eredménye holnap lesz kész,na azt nem tudom micsoda.
Ezt szerintem beszéld meg adokiddal, mert a barátnőm úgy járt hogy mindenhol elkezdett viszketni a 28 héten, csináltak nála labort és délután már császározták is mert a májával lett valami baj.Azóta már jól vannak.
Én is viszkettem félidő körül, de akkor nyár volt és a háziorvos adott valami krémet és attól elmúlt.Nem akartalak megijeszteni, de jobb ha lát az orvos.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak
- Terhesség 40 felett
- Ti nem érzitek felelőtlenségnek, ha a leendő anyuka a terhessége 12. hetéig nem megy el orvoshoz?
- Viszketés a terhesség alatt
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Erős mellviszketés a terhesség alatt. Mit lehet tenni?