Visszatérő hugyuti gyulladásokra megoldás az intim torna? (beszélgetés)
Igen nem ártana, bár ha a gyorsteszt is mutat baktériumot, akkor nem gomba.
Viszont nem ártana tudni milyen baci okozza, mert igaz nem vagyok jártas ebben, de úgy tudom bizonyos bacik bizonyos antibiotikumokra rezisztensek...
Derékmelegítőt hordasz? Pamutbugyi, tangákat kidobni.
Szerintem más a magyarázat.
A torna hasi vérbőséget okoz, jobban működnek a női szervek ezáltal, és gondolom ezért védekeznek hatékonyabban.
Egyébként én sajnos cáfolni tudom a tornák ilyen irányú jótékony hatását, mert aviváztam egy évig, és mellette volt candidam, és ez okozta pisilési problémám (sosem volt bakteriális eredetű), aztán egy terhességet is így kínlódtam végig, most megint porondon van a téma... két hónapja KIT-et csinálok, de ilyen irányban semmiféle javulást nem tudok felmutatni.
Úgyhogy most már gombaölő gyógyszer-kúp-gyógynövényes immunerősítés-mozgás-étkezés együttesét vetem be.
Ha visszatérő a húgyúti probléma érdemes lenne nőgyógyászati kivizsgálás, okozhatja a panaszokat baktérium (pl. e-coli) és a candida is. Helyette az orvosok simán felírkálják az antibiotikumokat, melyek tönkreteszik a hüvelyflórát, húgyhólyag hámrétegét és a helyzet tovább romlik:(((. Ez egy ördögi kör.
Egyet kell értenem az előttem szólóval egyetlen megoldás létezik az immunerősítés (étkezés, vitaminok, sport, káros szenvedélyekről lemondás, életvitelbeli változások - nekem az utóbbi okozza, de ez hosszú)... és reménykedni, hogy hátha javul a helyzet.
Legtöbbször egyébként már pszichés is a dolog, az ember rágörcsöl arra a területre.
És nem mellesleg érdemes a szexualitással kapcsolatos problémáinkat is átgondolni.
A bacik, vírusok nem pusztulnak el a tornától...
De igyál rendszeresen cickafark teát, meg ami nagyon hatásos rá, az a tőzegáfonya. :)
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Több éve visszatérő problémánk otthonunk falainak penészesedése ki tud tuti, tartós megoldást a problémára?
- Állandóan visszatérő gyulladással érdemes magán endokrinológushoz fordulni?
- Ismeri valaki a körömágy-gyulladás lézeres megoldását?
- Szörtüsző gyulladásnak kinéző piros pöttyökkel mit kezdjek? Doki látta, szerinte nem gyulladás, de nem megoldás amit kinált, mert nem haszná