Ismeri valaki a körömágy-gyulladás lézeres megoldását? (beszélgetés)
Nekem is van egy körmöm aminek az egyik oldala állandóan benő egy igen jól sikerült pedikűr óta.Azóta sem járok pedikűröshöz!
A sógoromnak megcsinálták de nem lézeres megoldással és neki nagyon csúnya lett a lábujja,viszont én szeretem a nyitott papucsokat és eléggé féltem eddig a beavatkozástól pedig tavaly a sebész már nyesni akarta.
Én inkább magam kezelgetem és vágom,igy kisebb az esély a gyulladásra.
De ez a lézeres engem is érdekelne!:DDD
Szia!
Mindenhol egymásra bukkanunk? :DDD
A párom körme sokkal jobb, mint volt és azóta azzal a körmével tényleg semmi gond. Szinte észre sem lehet venni, hogy meg lett csinálva. A körömágyból égették ki a lézerrel a körmöt, de annyira közel a felszíni húshoz, hogy szinte nem is látszik, csak ha közelről nézed.
Én mindenkinek, aki ilyen problémás körmökkel küzd, csak ajánlani tudom ezt az eljárást.
Régen a fiam szemölcseit is lézeresen szedettük le, mert az ecsetelés és a sebészeti kiégetés nálunk nem vált be és hosszadalmas volt. A szemölcsök meg mint tudjuk fertőzőek. A tornánál meg elég nagy lett volna az esély erre a közös zia használat és a szivacsgödrök miatt is....:D
Puszika
Szia Zsuzsi!:DDDDD
Milyen lett utána a férjed körme?
Hidd el megéri!
Ami pedig az anyagi oldalát illeti tényleg elég húzós...:((
Ha gondolod priviben meg tudom adni annak a dokinak a nevét, címét és telcsiszámát, ahol mi voltunk, hogy több helyről tudj árak iránt érdeklődni....:DD
Sajnos sem paradicsom, sem körömvirág kenőcs, sem egyéb kenőcs, de még az antibogyók sem segítenek, ha a köröm be van nőve és az okozza a gyulladást.
Elég csak egy körömtüske, amit nem sikerült kivágni, ha véletlenül mélyre vágtál....:D
Szerintem ne habozz, hanem csináltasd meg!!!!
A férjemnek volt 3 évig begyulladva a nagyujján (láb) a körme, úgy hogy ő is sebészetre járt vele, aztán az unokanővére (egészségügyben dolgozott) adott neki egy címet. Félve bár de elmentünk, megcsináltattuk és azóta soha semmilyen probléma nincs azzal a körmével....:D
Igaz ez már több éve volt, de nekünk akkor 5 ezer forint volt körömoldalanként.
Hát én ezt a lézeres megoldást nem ismerem, de ha bármilyen gyulladás volt valaha a körmeim körül, én paradicsomot tettem rá, és másnapra lehúzta a gyulladás.
Mitől van begyulladva amúgy??