Visszaélés gyermekek képeivel - Facebook (beszélgetés)
Tudod mi a legrosszabb ?
Felvállalsz egy betegséget, ahogy tette Csilla Zalánnal. Ahogy tettük mi Zoéval. Rengeteg ember ismerte meg az SMA-t a cikkeken keresztül ! Rengeteg médiában ismert emberke osztotta meg.
Ilyen emberek miatt viszont kételyek támadnak benned, hogy jól tetted-e. Mert hiába van ott, hogy szerzői jog, meg védelem, lesz..ják :S
nem semmi sajnos. :( undorító emberek vannak.
én azt gondolom lehet megosztani képet, én is fent vagyok, de nem láthatja akárki, nincs ebbe semmi rossz, az a csúnya h valaki ezzel vissza él, de sajnos ez nem az első eset :(
mondom, kegyeletsértésért feljelentik.
na de hamis a profil is... :S
de tudod, ő is, ahogy mi is Zoé halála után , felvállalt egy harcot. Cikkek tömege róluk, amíg Zalán beteg volt, azóta is.
Ezt elég nehéz töröltetni egy mozdulattal...
ennek a csajnak spec az egész profilja fake.
Az Anyukának most jelent meg a könyve az egészről, mivel rengetegen követik, így jelezték neki ezt.
Tegnap óta egy kivételével az összes feltett babaképet megtaláltuk a neten.
volt...
már leszedettük, mára kiderült, hogy minden képe lopott, babablogokból szedte ki. A saját profilképe sem valódi.
Egy olyan oldalon volt a képe, ahol beteg babák voltak.
Jelenleg ott tartok, hogy mivel az SMA miatt nekünk is van oldalunk, leveszem Zoé képeit, de mindenhonnan nem tudom, amikor a legnagyobb SMA honlap otthon jelenleg a miénk. :(
Ugyan semmi közöm ehhez, de én nem tettem volna fel a képét. :(
Azt tudni kell, hogy bármi, ami az internetre egyszer felkerül, az már bárhol meg tud jelenni a világon. :(
nem magamról beszéltem jelen esetben, tudom, mit teszek fel, tudom kikkel osztottam meg.
Egy már NEM ÉLŐ gyerekről beszélek ...
Sziasztok.
Igazából, rengeteg helyen téma ez, de most jött el az, hogy személyesen is tapasztaltam hasonlót.
Egy ismerősöm már Angyalka babájának a képével visszaélés történt azon a bizonyos közösségi oldalon.
Kegyeletsértésért rendőrségi feljelentés lesz a dologból.
Talán jó tudni erről azoknak, akik képeket úgy osztanak meg, hogy a profiljuk nyilvános. Ne kerüljetek ebbe a helyzetbe :(