Visszacserélik ezt a táskát? (tudásbázis)
Sziasztok,
Megtörtént a vizsgálat, jogos volt a panasz. Nem megfelelő anyaggal lett a táska füle bevonva, mely a kezem hője által rögtön feloldódott a táskafül bomlását okozta.
Ma visszakaptam a táska árát és a vizsgálat költségét is.
Sziasztok,
Na megjártuk a Humanicot :)
Olyan közepesen kedvesek voltak, úgy próbáltak is segíteni de azért most sem vagyok elájulva a hozzáállásuktól.
Mutattuk a táskát az egyik eladóhölgynek aki nagyon készségesen már szólt is az üzletvezetőnek. Felvették a hibát, megírták a jegyzőkönyvet. El kell vinni majd bevizsgáltatni, ahol a szakértő rögtön megmondja, hogy érdemes-e ezzel foglalkoznunk. Ez még nulla forint. Amennyiben igen, akkor 15napon belül megtörténik a hivatalos bevizsgálás és megkapjuk a papírokat, ennek költsége 3500ft, melyet az üzlet visszaad. Szerencsére nagyon közel van nekünk a szakértő helyileg.
Kérdeztem az hölgyeket, hogy szerintük érdemes-e vele foglalkozni, mert ha nem akkor nem járok utána. Határozottan mondták, hogy igen.
Tetszik, hogy nincs benne lutri, megmondja a szakértő hogy hordásból ered-e a gond, ha igen a vizsgálatdíja a boltot terheli. Amennyiben azt mondja ránézésre hogy nem, akkor ennyi volt.
Legszívesebben a pénzt kérném vissza, de ha levásárolhatom is jó lenne.
Csütörtökön viszem szakértőhöz :)
Igazából 13e ft volt, műbőr és nem sokat hordtam, így fájna hogy csak ott áll a szekrényben..de majd meglátjuk.
Egy Deichmann vagy C&A felől nem lennének kétségeim, de valahogy a Humaniccal nincsenek közel sem ilyen jó tapasztalataim.
Hátha rugalmasabbak mint régen.
Végül nem vittem vissza...még :)
Anyukám, barátnőm, párom és kolléganőm (hú, ma ez nagy téma lehetett ):) is azt mondta hogy egy próbát megér. És milyen igaz. A blokk megvan, 1év min. a garancia melyen belül vagyok. Azért szerintem kell annyira adniuk a renoméjukra hogy nem hajtanak el, de majd meglátjuk.
Meg van a blokk?
Próba szerencse, egy misét megér.
Biztos hogy nem adják vissza a pénzt.
Ha megvan a blokk akkor talán megvizsgáltatják hogy hibás volt-e. De szerintem kizárt ennyi idő után.
Sziasztok,
Alig egy évvel ezelott vettem egy taskat a Humanicban. Nem hordtam sokat, de a fule eleg csunyan szakad.
Ma du-n elviszem, hatha. Az egesz fule mar kozel sem olyan eros, es vegig a boritas jon le róla. Ha a pénzt visszadnak lenne a legjobb.
[link] SC_0054_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megkülönböztetni a műbőr táskát a bőrtől?
- Évszakhoz, ruhához megfelelő táskát használsz vagy van egy, és azt használod mindenhez?
- Ruha visszacserélésével kapcsolatban lenne egy kérdésem...
- Hogyan lehet visszacsempészni a romantikát a szürke hétköznapokba?
- Ha a 2 hónapos kisfiam felcseréli a nappalt az éjszakàval, hogy tudom én visszacserélni?
- Milyen szabályok vonatkoznak az áru visszacserélésére?