Viselkedésem értelmezése... (beszélgetés)
Egyébként Frenszy és Panna33 véleménye rám is igaz..sajnos.
Nem mutatom ki,ha nem szimpi,még kedves is tudok lenni vele,de nem keresem a társaságát,nem kezdeményezek vele semmit.
Szeretnék másképp viselkedni,de van egy olyan alapvető tulajdonságom,hogy senkit nem akarok megbántani!!Akkor sem,ha már hatszor keresztüllépett rajtam...
Mert azt valahogy mindig elfelejtem..
Néha bánom,hogy ilyen vagyok,néha elfogadom...
Száz szónak is egy a vége Holdacskám:én megértelek!!
A diplomatikus viselkedés szerintem az,amikor megfelelő távolságtartással kezeled a dolgokat.
Nem az emberektől tartod magadat távol,hanem a minősítéstől, ítélkezéstől, elfogultságtól.
Ha idegesít valaki, esetleg zavar, hogy mások más viselkedést várnának el tőled vagy antiszociálisnak érzed magadat,az más tészta.
halihó!
Igazából irigykedek, mert van, akivel én is szivesen megtenném, de mégis szóba állok vele. Szóval nem jópofizok, nem kezdeményezek beszélgetést, de ha ő kezdi, akkor udvariasan válaszolok, ami néha nem esik jól, de egyszerűen nem tudok másként viselkedni.
Biztos neked is rosszul esne, ha neked vágnának pofákat miközben beszélsz.
Bizony nekem is volt, mikor sok embert nem szívleltem és senki sem volt számomra kívánatos illető, aztán végül kiderült, hogy velem van a gond. Én nem éreztem jól magam a bőrömben.
Mert hát ha az embernek jó napja van, akkor jöhet bármilyen antipatikus ember nem érdekel, hagy mondja csak a magáét.
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Kisgyerek viselkedésére a tablet hatása
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Ez normális viselkedés?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Nők és férfiak viselkedésének értelmezése. Mire vélhető ez a viselkedés?