Vírusos hasmenés terhesség alatt (beszélgetés)
Sziasztok! Látom ez már egy régi fórum, de legalább nem ijesztem meg a fórum nyitót. A vírusos hasmenéssel nagyon vigyázni kell. Édesanyám utánam levő második terhességét 7 hónaposan egy vírusos hasmenés indította be, sajnos a baba csak egy napot élt születés után. Édesapámtól kapta el, annak ellenére, hogy a háziorvos véleménye szerint nem veszélyes...
Talán 20-22 év alatt fejlődött annyit az orvos tudomány, hogy az ilyen babákat megmentik, de ki tudja, milyen baja lett volna szegénykének. Úgyhogy csak óvatosan csajok!
Szia!
Ne aggódj, a babának nem lesz semmi baja. Nekem a második terhességem alatt kb. háromszor volt ilyen. Az első alkalommal elmentem orvoshoz, mert már egy napja semmi nem maradt meg bennem (folyadék sem), és csak annyit mondott, hogy eltart 2-3 napig, amíg valaki kiszárad, én meg még nem tartok ott.
Szerencsére valóban nem száradtam ki, és a babának sem lett semmi baja.
Ha tudsz, igyál sokat, és egyél, ami jól esik. Állítólag az alma és a sós vízben főtt krumpli segít.
Segítség!
Kb. 4-5 hetes terhes vagyok és elkaptam egy vírusos hasmenést a tesómtól. Mire számíthatok? Valaki írjon aki járt már hasonló cipőben!!