Videót is készítő fényképezők, milyet vegyünk? (beszélgetés)
Javaslom ami;
Mire akarod hasznalni? annak megfeleloen hozz hatarozatodat.
1, AA typusu toltheto elemeket hasznaljon,
2, legalabb 10 szeres zumja legyen,
3, SD memoria kartyat hasznaljon,
4, jo fogasa legyen a kezedben,[ne csusszon ki konnyen belole]
5, beepitett rezges csillapitoval ellatott,
6, sokat eladtak mar belole, mert hatha tovabb fog hibatlan lenni, [Nem le ejteni!!!!!]
7, a kep rezoluciojat ra lehessen allitani 3 Megapixel-re,(az egy A4 es tiszta kepet nyomtat)
A nagy kepnagysagot reklamozok sok memoriat hasznalnak el a kepek tarolsara, de ha nem vagy Professional, sosem hasznalod ki az 5Mega folotti megapixeles camerakat, mert a "Poster" nagysagu kepeket az atlag nyomtato nem tudja ki nyomtatni. Az atlag nyomtatok az A4-es meretu papirt hasznaljak. Mielott megvenned, az interneten nezd meg a kivalasztott modelrol talalhato osszes informaciot. Gondold at es utanna hozzal hatarozatot. Persze az ar hasonlitasad se feledd ki hatarozatodbol. A fontiek figyelembe vetelet javaslom...
nekem egy tök egyszerű Canon van, videót is csinál hanggal (több perceseket csinálok, de ez memóriakártya-függő), a képekkel meg vagyok elégedve.
Sokszor csak előkapom, és ellövök egy rakat képet (pl. szülinapokon), aztán válogatok
Geraldine-nak igaza van: nem mindig a drága a legjobb.
Tesóméknak 11akárhányezres gépük van, de még mindig alig bírjék kezelni :o)
Szia!Én nemrég kaptam a kedvesemtől egy fényképezőt ,videó és hangfelvétel van benne 12mp és gyönyörű képeket készít:-)
Kodak Easy Share
Igazából még nem nagyon tudom kezelni ,csak fotózásra használom.
Nem biztos,hogy a legdrágább a legjobb:-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen fényképezőgépet vegyek?
- Temetésen illik fényképezni?
- Régen miért fényképezték a halottakat?
- Szerintetek normális, hogy a ingatlan értékbecslő a jelzálog hitelhez végig fényképezi a házamat kivül, belül?
- Okostelefon igen, digitális fényképezőgép nem
- Mi a véleményetek arról a fényképezőről ami már profi videót is felvesz?