Vicces/érdekes felhasználónevek (beszélgetés)
Akkor most segíts! Ez a figura amikor regisztrált, akkor lépett be és azóta sem. Interaktívitás: 0
Mégis tele van jelekkel!!! Ez hogy lehet???
nem csodálkozom!:-))
ilyen felhasználónévvel!
még nem lépett be!!!!!!
vajon miért?????????
Inkább így
Kinek miért az lett a felhasználóneve, ami? Láttatok olyan felhasználónevet, ami valamiért nagyon megragadott benneteket?
Kezdem én. Nos nem emlékszem már, hogy miért pont ez lett, semmilyen más oldalon nem használom ezt a nevet. De emlékszem, hogy mindenképp bele akartam tenni valami teljesen véletlenszerű dolgot, ebből lett a jérce, aztán valahogy hozzákerült a forma. Nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, de emlékszem, az egyik alkatokkal foglalkozó cikkem kapcsán valaki megkérdezte tőlem, hogy nekem azért ez a felhasználónevem, mert jérce-formám van? Ezen sokat nevettem, kedves és maradandó emlék maradt a felhasználónevemmel kapcsolatban. :)
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?