Vicces és "érdekes" topikcímek (beszélgetés)
Ajjajjj...🤦
Hat nem tudom, amúgy szerintem vegánként nagyon nehéz úgy táplálkozni, hogy semmiféle hiány ne lépjen elő.
Mondjuk ha már infúzióra szorul lehet hogy át kéne gondolnia mennyire neki való ez az életforma.
Igaz,nem fórumcím,hanem kezdő hozzászólás:
Vegán vagyok. A vitamininfúzióban van állati összetevő?
Akkor hozzá teszek én is 😅:
"Ti hova dobjátok ki az elhasználódott alsóneműket?"
Óó,dehogy!
Most próbáltam egy kicsit felrázni.:D
Milyen esetekben lehet kíváncsi egy férfi arra, hogy van-e párom?
Az összes lehetőségre kíváncsi vagyok és arra is, hogy melyik a legvalószínűbb eshetőség szerintetek.
Jaajjjj:DD
Ezek alapján mitől jöhetett elő ez a hirtelen ásítás?
Fórum
Az újszülött megölése tényállásának hatályon kívül helyezése, avagy a ló túlsó oldalára (beszélgetős fórum)
Csak az a vicces benne, hogy az indító cikk egy több oldalas jogtörténeti tanulmány, és valami okból egyetlen hozzászólás nélkül maradt. Elmaradt a beszélgetés... :D
További ajánlott fórumok:
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Érdekes szavak vagy vicces kifejezések
- Milyen érdekes, vicces, esetleg veszélyes, nem mindennapos szakmákról hallottatok már?
- Érdekes tanulókról szóló előadst keresek 8. o.-sok számára évvégére.Kérlek küldjetek el valami vicces történetről szóló szövegkönyvet
- Milyen érdekes, szokatlan, meglepő, vicces vagy éppen kellemetlen megismerkedési, lánykérési story-kat ismertek?