Vi shape Tapasztalatok? Eredmények? Árak? (beszélgetés)
Az általában műveltség ma már bárki számára elérhető, ha van net hozzáférése, és minimális kritikája.
Ez utóbbi hiányzik, ezért olvasni sokszor, hogy mert a neten olvastam, tehát így van.
Ebben gugli sem a barátunk már, túl jól ismer minket.
Tudod, én már csak azért nem hiszek a tanító- és tanárképzésben, mert egy lényeges lépcső valahogy mindig kimarad.
És mert régebben szülőként láttam dolgokat, nemrég pedig tanár szakos diákokkal is volt közös óránk.
Az maradt ki, hogy a tanárjelöltnek legyen általános tájékozottsága, intelligenciája.
Két, egymástól független tanár, eltérő időpontban és helyen volt képes azt tanítani negyedikben, hogy kalandozó őseink nemezsátra vaslemezekből álló, szétszedhető "lak" volt. (Gondolom, nála a nemez és a lemez összemosódott. A lányom el se akarta nekem hinni, hogy rajongott tanítóbácsija nem jól tudja, meg hogy a kohászat nem a kalandozás korában kezdődött, csak már amikor a kis termetű lovakkal érveltem.
Nemrégiben egy tanárképzős egyetemista egyszerűen nem értett egy német nyelvű verset. Jó, Schiller egyik balladája volt történetesen, de mi nem tanár szakosok élénken megbeszéltük a tartalmát németül, a végzős tanár meg csak ült.
Másik alkalommal, másik végzősről kiderült, képtelen egy hibátlan német mondatot magában megalkotni és kimondani. Kiváló TDK-s munkája révén dicsérettel végzett, nyilván nagyobb presztízsű iskolába is mehetett tanítani...
Az alsóbb szintű oktatásra gondoltam. Nem vagyok biztos benne, hogy az egyetemi képzés a része-e hivatalosan.
Ha az rendben lett volna nem hinnék el az emberek az ilyen baromságokat.
A közoktatás sose volt a topon.
15, 20 és 30 éve sem.
szóval 10? 20?
Ez már a mi generációnk sara.
Vagy a DNS-ben keresendő az ok. :D
Lehet, ők a laposföldhívők is...
Az élő bizonyítékai annak, milyen sz.r volt az oktatási rendszer régen is.
Ja, nem, persze.
Egy olaj, ami renfdbehozza a szétesett DNS-t...
Mondjuk aki ezt elhiszi, és megvan a 8 általánosa, az meg is érdemli.
Tippekek: a gyógyszermaffia akadályozza meg, hogy ez széles körben elterjedjen.
Hol, és ki magyarázta?
Melyik MLM cég?
Sziasztok!
Valaki próbálta a Vi shapet?
Tapasztalatok? Eredmények? Árak?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Nyelvtanulás magántanárnál - elvárások, tapasztalatok, eredmények, árak
- Herevisszér (varikocele) műtétről mit tudtok, mennyire eredményes? Mik a tapasztalatok?
- Próbált már valaki mellnövelő, mellfeszesítő gabonatablettát? Van eredménye? Mi a tapasztalatotok?
- NYÚJTÁS - Van valakinek tapasztalata? Eredmények érdekelnének
- Tatarek Rezső vélemények, tapasztalatok, eredmények?