Vezettetek már kisbuszt? Én most fogok először, mire kell figyelnem? (tudásbázis)
Nekem volt egy 7 személyes Toyotám,egy minibusz.Nagyon jó volt azt vezetni.Eleinte biztos furcsa lesz,de majd megszokod.Szerintem sokkal jobb az ilyenekkel közlekedni.Na meg a kisautósok kicsit tartanak a nagyoktól,így aztán jobban megadják a tiszteletet.Legalábbis a többség.:-)
Gratulálok a munkádhoz.Nekem is jól jönne egy ilyen..........
Igen így van :)
De nekünk most egy 7 személyes platós teherautónk van, de azt is lehet B-s jogsival vezetni :)
Hosszabb,mint a személyautód. Valószínűleg (típustól függ) nagyobb helyen fordul, kanyarodik.
Először utasok nélkül gyakorolj vele egy kicsit.
A rutinodtól függ, h milyen hamar szokod meg, h sokkal nagyobb hely kell neki mindenhol.
Egyébként autóbuszt és kamiont is könnyű vezetni, csak a méreteiket kell figyelembe venni közlekedéskor. :)
Többfélét is vezettem, Tranzitunkon tanultam és aztán nem sokkal le kellett cserélni onnantól egy hiacet vezethettem...
Mivel 8 személyes gondolom a kilátással nem lesznek olyan gondjaid, viszont a kanyarodásnál eleinte érdemes figyelni, nehogy padka legyen a vége, vagy rosszabb, szóval kicsit nagyobb ív :)
Szia!
Nagyon jó vezetni :) én jobban szeretem, mint a normál autót, mert tök jól kilátsz belőle, mert magasan ülsz :)
Hát oda kell figyelni, hogy ez hosszabb mint a normál autó, tolatni is óvatosan kell először, de utána meg fogod szokni :)
További ajánlott fórumok:
- Ha csak Update 1-es kódú ételeket eszem, akkor le fogok fogyni vagy oda kell figyelnem a mennyiségre is?
- Kisfiam 9 hónapos, és kinőtte a bébihordót. Milyen autós ülést javasoltok? Mire kell a vásárláskor figyelnem?
- Ha naponta nagyon intenzíven tornázom, az Ab Rocketen, akkor mire kell figyelnem, hogy ne legyen semmi bajom?
- Fényre sötétedő szemüvegben vezettetek már?
- Ti mikor és hogy vezettétek be babátoknál az ételek rágását?
- Milyen egy jó edzőcipő?Mire kell figyelnem?