Milyen egy jó edzőcipő?Mire kell figyelnem? (tudásbázis)
Spuri futóbolt Bp.en (M3 metró,Forgach út),illetve a Saucony futóbolt a szentendrei HÉV vonalán(Kaszásdűlő megállónál)! - itt érdemes jó cipőt venni!(vidéken nem tudom hol)
nincs olyan futócipő,ami aszfaltra is és terepre is jó!
egy számmal nagyobb cipőt kell venni,mint amilyen a lábad,ez nagyon fontos!!!
ajánlom:Asics,Brooks,New Balance márkákat (Nike-ot,csak 25-30e Ft fölött)
nem ajánlom a plázák márkaboltjait!talán a Hervisben van néhány jobb modell,nem olyan magas áron.
ne vegyél olcsó cipőt,a lábad teszed csak tönkre vele!!!ne ezen spórolj!!!
nem az,hogy publikus legyen-e a tábla,és akkor igen-nem,és akkor be kell jelölni az igent?
Vagy másikra gondolsz?
terep+beton (túlsúlyban a beton)
Hát,nem tudom,hogy lehetne beilleszteni...
Szia!
Terepen futnál,futógép,vagy beton?
Nincs baj a térdemmel,meg mással se,de épp azért keresek,mert úgy tudom,hogy sok bajt tud csinálni bizonyos testrészekkel,pl.térd.
Háát...pénz...mondjuk a nem a legdrágább kellene,de a közepes árkategóriába még beleeshet.
Szóval mikor bemegyek egy sportüzletbe,akkor mire kell figyelnem,mit nézzek a cipőn?
Amúgy üdv,csalánlevél :)
Másodsorban,van-e probléma a lábaddal/térd vagy boka fájások,esetleg túlsúly,gerinc problémák../
harmadsorban/sajnos nem utolsó/a pénztárcád vastagsága:(
További ajánlott fórumok:
- Külső vinyót szeretnék venni.Nem vagyok szaki a témában.Tud valaki segíteni abban, h. mire kell odafigyelnem a vásárlásnál?
- Kisfiam 9 hónapos, és kinőtte a bébihordót. Milyen autós ülést javasoltok? Mire kell a vásárláskor figyelnem?
- Ha naponta nagyon intenzíven tornázom, az Ab Rocketen, akkor mire kell figyelnem, hogy ne legyen semmi bajom?
- Vezettetek már kisbuszt? Én most fogok először, mire kell figyelnem?
- Elliptikus trénert szeretnék venni. Mire kell figyelnem vásárláskor?
- Gyantázáshoz textilcsík - mire kell figyelnem?