Vezetés 20 év kihagyás után (beszélgetés)
Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok mindketten!
Majd beszámolok, hogy haladok... :)
Én is írtam, válogass kedvedre!
Sok sikert!
Buksi13 és platty666!
Én kérnék szépen elérhetőségeket.
Pont mostanában gondoltam, hogy venni kéne néhány órát, már lassan 30 éve, hogy nem vezettem.
Akkor sem voltam nagy rutinos sofőr. :)
De tényleg csak olyan oktatókat ajánljatok nekem, aki szépen, türelmesen tanítana engem... A fiam is most járt tanfolyamra és az oktatója nem mondott neki semmit, csak ült mellette, mint egy kuka. :(
És a kresz is változott, gyakran hallani.. Itt a neten is biztosan találni infót. A régi könyv ami otthon lehet elfekvőbe, csak arra jó hogy átböngészd.
Napi vezetésbe jártasak tárgyalták hogy a " kék " rokkant igazolvánnyal, hol lehet megállni...
Szia!
Te oktatóval kezdtél bele, vagy csak családi segítséggel?
Szia!
Nagyon aranyos vagy, de én egy aprócska kis faluban élek lent a déli határnál! Úgyhogy nem a fővárosi forgalomban kell mennem, hanem csak egy kis faluban, ahol 5 percenként jön egy autó! Ezért gondoltam hogy belevágnék! Mentem is már párszor, bolt posta stb. csak kicsit bizonytalan vagyok.
szia
a férjem oktató, és már több jogositványos tanulója is volt. Ha gondolod priviben elküldöm Neked az elérhetőségeit, és ha szeretnéd biztosan szívesen segit. Ők először a rutinpályára szoktak menni, felmérni, hogy mennyi maradt meg a tudásból, és csak utána a forgalomba. Egyedül nem tanácsos ennyi idő után kimenned. Főleg, hogy ha a fővárosi forgalomban kell közlekedned. Borzalmas.
Szerintem is menj el egy oktatóhoz és ismételd át a KRESZ könyvet, mert ennyi idő alatt nagyon sok mindent elfelejt az ember.
Sok sikert a vezetéshez!
Szia!
Szerintem is vegyél pár órát.
Az oktatónak van fékje,és közbe tud lépni ha baj van.
Utána gyakorolj egy kicsit úgy,hogy egy tapasztalt sofőr ül melletted,és segít,figyeli mit hogy csinálsz.
Sok sikert:)
Szerintetek érdemes 20 év kihagyás után nekiállni a vezetésnek? Eddig nem volt rá szükségem, de most jó lenne ha menne.
Keressek egy oktatót, vagy merészkedjek ki az útra egyedül? Egyébként kis forgalmú helyen lakom, gyakorolni pont jó lenne.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi gyakorlóvezetés kell 15 év után nulla tapasztalattal?
- Akik több év kihagyás után újrakezdik vagy újrakezdték a vezetést!
- 3 év kihagyás után lehetséges felkészülni 9 hónap alatt a biológia érettségire? (középszint)
- Sok év kihagyás után...
- Hosszabb kihagyás után ismét randizni/ismerkedni?
- Hogyan hozhatom magam ismét formába nagy kihagyás után?