Vettem egy hajformázót, de nem fogja meg a hajam! Mit csináljak? (tudásbázis)
Az én hajam önálló életet él.
Sosem volt szögegyenes, csak akkor, amikor a hullámos volt divatban. Amikor az egyszínű volt a menő, akkor melírozott csíkok jelentek meg benne.
Most sem bírok vele. Most hullámos. De ezt egyetlen hajegyenesítő sem egyengeti ki.
Viszont 60 perc dauer után hihetetlenül síma lesz.
Mintha direkt engem idegesíthetne.
De van egy csodaszerem: HAJLAKK !!!
Szia!
Én nem olyat vettem. Nekem Philips-es van, és nem hajszárítós. Szerintem nyugodtan vedd meg.
Egy csomó helyen lehet kapni direkt ilyen hővédős fújkálós cuccot, ami segít:)
Nekem revlonos van és határozottan jó:)
Ha érdekel megnézem a nevét.
Szia!!
Nekem is az a problémám hogy vékony gyenge szálu a hajam!Én most akarok venni tv-ben reklámozzák hajszáritó és hajformáló egyben:Azt szeretném megkérdezni hogy te ott rendelted?Mert ha igen akkor én nem veszek olyat ha neked nem volt jó!
Sziasztok!
Vettem egy Philips HP 4698/01 10 az 1-ben hajformázót, kipróbáltam, de nem igazán fogja be a hajamat. Szerintetek miért?
További ajánlott fórumok:
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- 2 napja fogja a görcs a lábam...mit csináljak?
- Segítség! Nem fogja be a hajam a fekete hajfesték! Mit csináljak?
- Most vettem egy Samsung s5230 mobilt, és hogyha ki akarok lépni a fényképezőből néha lefagy, szerintetek mit csináljak?
- Vettem egy farmert és nagyon fog. Mit csináljak vele?
- Elveszett csomag: Vettem valamit valakitől és ő állítólag feladta a postán, de nem érkezett meg. Mit csináljak?