Vészhelyzetben mit csinálsz? (beszélgetés)
Nem kérlek, azért a rácsodálkozás, mert teljesen más kérdésre számítottam.
Azt hittem diagnosztizálni kell valamilyen betegséget, esetleg távgyógyítani, ne adj Isten valami balesethez kapcsolódó kérdése lenne, amire gyorsan választ vár, vagy ilyenek.
Gondolom itt elég lett volna a "mit teszel ha letörik a cipőd sarka" kérdés.
A többi csak pánikkeltés :D
Egy méregdrága csizmám sarka tört ki, felvettem a törött sarkat és haza lábujjhegyeztem -hisz vagy 10 centi magas volt-
A cipész bácsi miután megcsodálta a csizmát értetlenkedve bólogatott, hogy hogy a csudába tudott ez a gyönyörűség magácska alatt így elpattanni :D (47-48 kilócska körül voltam/vagyok) Aztán "megszerelte" a csizmácskám, bár nem volt egyszerű -és olcsó- ugyanolyan sarkat keríteni
Ha csak lehetseges, akkor semmit.
Majd masnap gondolkodom a dolgon.
Nekem vészhelyzetről nem ilyesmi jut eszembe.
De voltam már ilyen "vészhelyzetben". Úgy oldottam meg, hogy elsántikáltam egy cipőboltig és vettem valami jó olcsót, hogy kihúzzam a napot.
Nekem egy nagyon havas hétvégi napon törött le a Pécsi egyetem előtt. Éppen vége volt a napnak, jöttünk ki a csoporttársakkal és a lépcsőnél letörött. Majdnem kiment alólam a lábam. Utána ketten "megfogtak" és elsántikáltam az egyikük autójáig, elvittek a plázába és ott vettem egy új cipőt.
Egyedül a hóban nem tudom mit csináltam volna, mert Pécs tőlünk 110 km-re van és hétvégén mindenki ment haza. Melegben biztosan levettem volna, de hóban megfagytam volna.
A leglogikusabb megoldás így ősz tájékán (hűvösebb időben)nyáron simán kilépnék belőle, ha van nálam pénz akkor az első üzletik elmennék így és minimum vennék egy papucsot.
Ha szeretném a cipő összeszedném és megcsináltatnám, ha csináltatható.
Pont ezt akartam kérdezni.Mit veszek fel-a cipőt?A sarkat?
Kidobom az első kukába,és mezitláb folytatom az utat:DD
A tűsarkú cipöd sarka kitörik?
felveszed vagy tovább sántikálsz?