Veszel valamit munkatársaidnak Mikulásra? (beszélgetés)
He!???
Hát nem a Mikulás hozza a kiscsizmába!????
Nálunk is reggelente "rohangálnak" a Mikulások, és kb. 6-7 csoki vár mindenkit.
Csak apró (szaloncukor, kis mikulás, 1 szem bonbon, stb.)
Apró? Mennyire? Mennyiért? És hol vetted?
Imádok sokat kérdezni:))))
igen. találtam apró hógömböket, talán mellé szaloncukor, mandarin, mogyoró lesz
szaloncukrot vittem már be egy tálba
Ez klassz. Az első évben nálunk is ez volt. Asztali dísz, amit én csináltam, majd évről évre egyre több dolgot kitalálunk. Sőt! nem csak karácsonyra, hanem bármikorra.
Mindig azt mondjuk, hogy többet vagyunk együtt, mint a családunkkal, így jól kell éreznünk magunkat egymás társaságában.
Szépen ki kell alakítani azt az "atmoszférát", amit szeretsz:)
Amikor ide jöttem dolgozni egymáshoz sem szóltak a kollégák, most meg együtt járunk szórakozni sokszor. Szép fokozatosan bevezettünk minden jót.
Az is meg van nekünk is:)
Év vége van (bank szféra), tehát az év zárásnál sok a munka pl. mi december 28-30 ig éjfélig dolgozunk. Mi már októbertől nem mehettünk szabira és legközelebb szabiról csak februárban álmodozhatunk, de az nem biztos, hogy el is engednek.
Tehát meló van, de jó kedvűen jobban megy:)))
Az egész hónap izgi. Már alig várjuk a szombatot, mert kezdődik a karácsony filing:)
Tök jó bemenni az irodába, amit feldíszítettünk (mi készítjük a dekorációt) és persze az is nagyon hangulatos és vicces, hogy karácsonyi cuccban járunk 3 hétig:)
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Tetszik egy munkatársam, de nem lenne szabad, a kora...
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- Beleszerettem a munkatársamba, aki ráadásul foglalt. Hogyan felejtsem el?