Vendégváró tejszínes hús recept
A Vendégváró tejszínes hús hozzávalói:1kg csirke vagy pulykamell
2 doboz tejszin
20dkg reszelt sajt
2 csomag gombás,brokkolis vagy fokhagymás levespor
só
A Vendégváró tejszínes hús elkészítési módja:
A húsról leszedjük a bőrt, vékonyra szeleteljük, és enyhén besózzuk. A hússzeleteket egy nagyobb tepsibe egymás mellé rakjuk. A tejszint és a levesport összekeverjük, a húsra öntjük , és kb. 12 órára hűtőbe tesszük. Ezután a tepsit alufóliával betakarjuk, sütőbe tesszük, és a húst kb. 20 percig sütjük . Utána rászórjuk a reszelt sajtot, és még tovább öt percig sütjük. Rizzsel és uborkasalátával kináljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu, 2008. jún. 9. 08:02
A vendégváró tejszínes hús elkészítési módja és hozzávalói.