Véletlen érintés (beszélgetős fórum)
Persze, vannak határozott, egyértelmű érintések, amiből az ember tudja, hogy lesz valami.
Nekem is volt ilyen :)
Alakul.
nem?
Olyan a helyzet, hogy egyszerűen nem fér bele ilyen jellegű dolog.
Tegnap volt egy meeting, amit ő tartott, és komolyan azt sem tudom, miről volt szó, mert csak bámultam és bámultam. És bámultam.
És ahogy magyarázott, hosszabban a szemembe nézett, és most én is igyekeztem tartani a szemkontaktust, nem halálos zavarba jönni tőle. Annyira szép szeme van, te atya ég!
Viszont a meeting után volt még munkám, úgyhogy rohanni kellett tovább :(
:)
Mi nem valószínű, hogy fogunk ennyire közvetlen kapcsolatba kerülni, hogy együtt vacsorázzunk és borozgassunk.
Hosszú történet...
A lényeg az. hogy először zavarban voltam, mert nem értettem,hogy ez most mi ...
Aztán egy este, vacsora után borozgattunk és rákérdeztem ... a bor nyilván segített
... és neki is.
Akkor beszélgettünk, és amikor legközelebb az első (korábban zavarba ejtő) helyzetbe kerültünk, akkor már tudtam, hogy mit szeretnék tenni ... és meg is tettem ... tettük.
Valóban, magamban, de a párom felé. Pont ezt a magyarázkodást akartam elkerülni. Mindegy is, hagyjuk.
Köszi az eddigi válaszokat.
Én úgy értelmezem, hogy feléd nem akar magyarazkodni.
Magával tisztában van. (csak nehezen tudja elfogadni,szerintem)
149. Hsz. szerint magában nincsenek kétségei.
Feladom :)
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szerinted mi az emberi lét értelme? Véletlen-e
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Mit gondoltok az alábbiról, csak véletlen érintés volt?