Normális, ha így áll hozzá? (beszélgetés)
Ahogy leírod, ez még csak azt jelenti, hogy ő a barátod, nem a párod. Ez egy laza kapcsolat, ha mindent Neked kell otthon megoldanod, és neki külön céljai vannak,és csak vendégnek érzi magát Nálad.
" nálunk vagyunk leginkább" Nem egyedül laksz ott ? Olyankor mit csináltok ? ( Ha nemcsak a szex miatt megy hozzád.) Főztök együtt ? Kártyáztok ? Beszélgettek ? Semmi olyat nem csináltok, amiben segíthetne, pl. valami férfias munkában, mondjuk szerelne valamit vagy megjavítana ?
Ez hiába tart másfél éve, nekem ez nem kapcsolat, nincs szeretet, szerelem. Vagy van ?
Én biztos nem kértem volna tőle, hogy költözzön hozzám ilyen felfogással,(külön célok, saját tervek) pláne nem többször, sokszor. Hagyd békén! Majd vagy változnak a hozzád fűződő érzelmei, és szívesen összeköltözne, vagy kiderül, hogy nem illetek össze.
A férfiak nem szeretik, ha a nő erőlteti a dolgokat, még az összeköltözést sem.
Normálisnak normális.
A kérdés, hogy neked meddig jó ez így.
Kérdésre, kérdéssel válaszolok:
Ha olyan közel lakik Neked mért fontos az összeköltözés? Azt gondolod, h. akkor megosztjátok egymás közt azokat, amire most egyedül vagy?
Lehet, h. nem akarja a házát "üresen" hagyni?
Kérdezted már tőle, h. esetleg albérlőknek kiadná és úgy költözne hozzád?
Van egy másfél éves kapcsolatom. Mindkettőnknek külön háza van ugyanazon a településen nem is messze egymástól. Viszont itt nálunk vagyunk leginkább. Én sajnos mindenre egyedül vagyok, mindent egyedül kell megvalósítanom, terveznem, megvennem, stb.. Páromnak külön céljai, saját tervei vannak, nem közösek a célok. Sokat kérem tőle, hogy költözzön ide, de Ő még nem akar.
Szerintetek ez egy másfél éves kapcsolatban normális?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Szerintetek normális dolog, a férjem hozzáállása?
- Ti mit szólnátok hozzá ha a férjetek így viselkedne? Vagy ez normális dolog?
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Az normális, ha após állandóan nálunk van...mert közelebb költöztünk hozzájuk?
- Szerintetek normális, hogy emiatt szégyenlek hozzá menni?