Véleményeket várok a szoptatás mellett szedhető fogamzásgátlóról! (beszélgetős fórum)
Elég régi a fórum, de hátha még valaki idetéved, akit érdekel a téma.
Én Azalia-t szedek lassan 3 hónapja. Három hónapos múlt a babám, szopik még, de már csak este és éjjel. Napközben tápszert eszik nagyrészt.
Nekem borzasztó fejfájással jár azóta az együttlét, mióta ezt a fogamzásgátlót szedem. Most szeretnék váltani. Nagyon remélem, hogy tényleg ennek a mellékhatása volt, és nem az én fejemmel van a baj. :)
Szia!
Nekem december 13-án múlt el 1 éves a lányom, aki még mindig szopik!!! Egészen 2 héttel ezelőttig szedtem a cerazette nevű tablettát! Menstruációm ez alatt az 1 év alatt 2-szer volt meg (februárban és augusztusban)! És semmi panaszom nem volt!
Tegnap voltam orvosnál és felrakattam egy spirált, remélem beválik, bár az orvosom azt mondta, hgy jó döntést hoztam! Ennek nincsen semmien hormonális hatása!
Amúgy azt mondta az orvosom, hogy a nők 80%-nál nincs menstruáció a szoptatás alatt, a maradék 20-nál meg igen!
Sziasztok!
Én Cerazette-ét szedtem másfél évig és nekem hatásos volt,nem volt tőle semmi bajom!
Nem is volt vérzésem csak néha pecsételő jellegű,miután abbahagytam,mert már nem szoptattam akkor jött csak meg.
Most már "várom" én is, hogy előbb-utóbb megjön. Atya ég, mikor menstruáltam utoljára!
A barátnőmnek a gyerek egy éves volt, mikor megjött.
Én nem szedek semmit. Most 10 hónapos a fiam, még mindig sokat szopizik, bőven van tejem.
Kiírt nekem is vmit a doki, de nem szedtem be. Azt mondtam, hogy szoptatás alatt semmit nem vagyok hajlandó szedni. Lehet, hogy hülyeség, de én így döntöttem.
Hello ibuska!
Én is még mindig szedem az Azáliát... ugyanúgy vagyok, mint te: nem vagyok terhes, van tejcsim (még 7 hónap után is!) és én is néha-néha vérezgetek.
Az első gyerkőc után cerazette-et szedtem. Két hónapig, aztán babát szerettünk volna... a két hónap alatt semmi bajom nem volt: volt tejcsim, nem lettem terhes és nem is véreztem!
További ajánlott fórumok:
- Lehetek terhes szoptatás alatt, fogamzásgátló tabletta szedése mellett?
- Szoptatás alatt, ilyenkor szedhető fogamzásgátló mellett, teherbe lehet-e esni? Honnan lehet észre venni?
- Szoptatás alatt szedhető fogamzásgátló tabletták
- Szoptatás és fogamzásgátló mellett terhesség? Tényleg ilyen gyakori?
- Szoptatás és fogamzásgátló mellett mikor jött meg a menstruációtok?
- Szoptatás és fogamzásgátló mellett menstruáció normális?