Vélemények pesti melegbárokról!!! (beszélgetés)
részemről abszolút nevetséges mikor a hivő, vagy nevezzük mély vallásosnak egy ilyen és ezen hasonló témában jön és lobogtatja a bibliát,videót posztol, ujjal mutogat, idézeteket firkál teljesen mindegy. Kedves hívők mikor fogjátok már fel és értitek meg a biblia valós tanitását hogy minden ember egyenlő?! Gondoljátok az imádott isteneteknek nem tök mindegy hogy azonosnemüek ha 2 ember szereti és tiszteli megbecsüli egymást? Másfelől miért lenne neki kevesebb joguk bármihez is?
Amúgy meg ha Isten oly kegyes és megbocsájtó még a gyilkos is feloldozást kap halálakor akkor ki kerül a pokolba? Vicc.
A melegek ugyan olyan normális emberek mint bárki más attól hogy nekik más dukál az ágyban joguk van ugyan úgy mindenhez, még ahhoz is hogy nyíltan válalják magukat.
Én is szeretném megnézni, de olyan szinten be vagyok táblázva, hogy az már fáj. Amúgy van két másik nagyon érdekes film a
Ments meg a pompomlányt!
Arról szól hogy a csajt elküldik a szülei egy táborba, ahol elvileg kiakarják gyógyítani a leszbikusságából. Iszonyú durva, de mulattató is, mert itt talál rá a szerelem.
A másik a Salemi boszorkányok. Az is nagyon érdekes. Winona Ryder játszik benne.
Pont ezekről a dolgokról szól Nicholas Cage új filmje a Boszorkányvadászat.... ma fogom megnézni mert eddig a feliratot vadásztam hozzá
csak úgy játszák a mozik is
Ildi cica ilyen fórumot indított. Érdekes.
Donor kérdés! El tudod képzelni, hogy valaki, aki élő és egészséges ember, egy ismeretlen embernek donort, például az egyik veséjét adja?
Volt olyan nő, akit csak azért kiáltottak ki boszorkánynak mert szebb volt a többinél.
Meg úgy állapították meg róluk, hogy boszorkányok e hogy követ kötöttek rájuk, és a folyóba dobták őket. Ha életben maradtak olyan gonoszak voltak, hogy az ördögnek se kellettek és máglyán égették el őket.
Bocs, itt a befejezése.
A HOMOFÓBIA AZ IDIÓTÁK ERKÖLCSE
Azért mert néhány szűk látókörű ember nem tudja elfogadni őket, nem kell ezzel a baromsággal mást is zaklatni.
Teljesen egyet értek.
Egyszer azt olvastam valahol, hogy:
A
Általában nem szoktam kiröhögni másokat a hite miatt, de S.Ildikó nagyon kemény. Ezen visítottam a röhögéstől. Nekem van egy meleg barátom, és nagyon megbízok benne.
Amúgy a mennyben jobb a klíma, de a pokolban több a barát és a szexi ördög fickó. Amúgy nem lehet olyan rossz hely, senki se jött még vissza onnan panaszkodni. xd
Én is szívesen mennék, de Debrecenben van meleg bár?
Puszi mindenkinek
Kedves Re!
Jó magam viszont valóban hívő ember vagyok, aki nem vallásos, és nem támogatja a sátán megtévesztő és zavarodott tagjait, hanem "próbál" hatni rájuk pozitív és őszinte figyelmeztetéssel!
Ez a Videó pedig nem hiszem, hogy fájdalmat okozna Nektek, mert egy lány beszámolója, aki a pokolban volt miután bekábítószerezték az általa "jó" barátoknak hit fiatalok.
Szeretettel!
:)))
:)))
További ajánlott fórumok:
- Budapesti anyukák, mi a véleményetek, van értelme óvodát nyitni?
- Mi a véleményetek az Újpesti Aquaworld-ről?
- Újpesti általános iskolákról kérnék szépen véleményeket. Melyiket ajánljátok?
- Dr. Balog László (MÁV kórház- Újpesti SZTK) VÉLEMÉNYEK?
- Mi a véleményetek a budapesti nyelviskolákról?
- Mi a véleményed a Budapesti Tengerszem Óvodáról?