Velem csalja a férjét (beszélgetés)
Szerintem semmiképp ne mond el neki, mégjobban megveri szeremcsétlen nőt.
Én mint nő, azt mondom, adj neki időt és szeresd mikor van rá alkalom. Biztos nagyon össze van törve.
Elmondani a férjnek?! A legalja lenne.
Te egy igazi gentleman vagy. Ja, nem. Tiszta óvoda.
Szerintem eddig sem miattad akart elválni a férjétől, hanem azért mert az egy agresszív vadbarom lehet. Te esetleg támaszt, plusz erőt adtál neki, de nem az okot.
Beárulni??? Aztán te is kapsz tőle egy monoklit.
Őszintén?
Adj neki időt, hogy tisztuljon az elméje meg a lelke. Azért ez egy kőkemény élethelyzet. Amúgy meg, ha szereted is, vagy legalább is gyengéd érzelmeket táplálsz irányában és nem csak használtad (esetleg Ő is Téged), akkor talán van Benned annyi önzetlenség, hogy el tudod fogadni esetleg azt is, hogy egy ideig vagy akár örökre, egyedül akar lenni. Vannak dolgok, amiket igenis el kell fogadni és el szükséges engedni, még ha fájó is. Ne birtokold. Végre szabad lesz! Meglátod, visszatér-e Hozzád. Ha nem, akkor ennek így kell lennie.
Ne bántsd...semmilyen módon. Ha dobni akar és ezt ki is mondja, akkor segíts neki a döntésben és ne keresd. Lehet akkor fog igazán észhez térni, hogy mégsem akar eldobni magától, mikor megérzi a hiányodat.
Szakítson 🤣
Amúgy én ha csalnám a férjem, és válásra kerülne sor, az utolsó utáni opció lenne az, hogy újra együtt éljek valakivel.
Zűrösnek tűnik,,de te is ám,,,most komolyan ,,beárulnád?
Hány éves vagy,, 5?
Az miben segítene bárki életén, ha elmondanád a férjnek?
Szerintem azt érnéd el, hogy megintcsak el lenne verve.
Sziasztok!
Benne vagyok már jó néhány hónapja egy kapcsolatban mint második személy. Eddig miattam akart elválni a férjétől mert veri őt is es a gyerekeket is... Most ,hogy végre eljutott a válásig engem is dobni akar vagyis egyik nap igen a masik nap meg kellek neki... Mit tennétek a helyemben? Várjak? Szakítsak vele? Ha kidob elmondjam a férjének hogy velem csalta?
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Miért csalják meg ennyien a párjukat?
- Létezik olyan nő aki nem csalja (csalta) meg a parjat?
- Milyen körülmények között csalják meg a pasik a feleségüket?
- Bosszút álltam rajta. Hónapok óta velem csalja a...