Vékonyszálú, kevés hajra mit tudnátok ajánlani? Sampon, esetleg más "csodaszer", ami Nektek is bejött? (beszélgetés)
Alfaparf Semi di Lino Diamond hajtőemelő spray-t használom még.
Fodrászhoz mikor megyek ilyeneket tesz a hajamra. Amit írtál azt is tesz rá, csak én nem vettem még. Én Maximálisan meg vagyok elégedve ezekkel a termékekkel. Hajam sokkal jobb lett tőle. Nem ragad össze, nem zsírosodik és könnyen formázható.
Szia!
Jól látom, hogy ennek a márkának volumennövelő spray-e is van? "Alfaparf Semi di Lino Diamond volumennövelő spray". Ez a neve. Esetleg ezt próbáltad már?
Sziasztok!
Nekem is nagyon vékonyszálú hajam van, nagyon sok mindent kipróbáltam már.
Hajhab nekem is csak ideig óráig hatott.
Aztán a fodrászom ajánlott egy terméket, amit már 1 éve használok és nekem nagyon bevált. Bármilyen a hajam, hosszabb vagy rövidebb mindenhogy be tudom szárítani és több napig tartós marad.
Termék neve: ALFAPARF, Style for you, volumizing gel, 150 ml
Hajmosás után a nedves hajra kell tenni egy kicsit a kézre és eloszlatni a hajon és már lehet is formázni. Nekem bevált.
Üdv.
A lányom 14 éves , igen vékony szálú haja van .P
Hajhabot használ , de az csak ideig óráig jó .
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Caralluma MaxSlim - Béres Alexandra csodaszere
- Az új fogyókúrás csodaszer
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- Dús, vékonyszálú, festett és száraz hajra tudtok jó sampont?
- Melyik Gliss Kur sampon a jó festett szőke, vékonyszálú, zsírosodó és fénytelen hajra?