Vegyes húscsíkok recept
A Vegyes húscsíkok hozzávalói:20 dkg borjúbélszín
20 dkg sertésszűz
20 dkg csirkemell
15 g fokhagyma
30 g vöröshagyma
30 g paprika
50 g gomba
só, bors
50-100 ml húslé
50 ml fehérbor
25 ml olaj
A Vegyes húscsíkok elkészítési módja:
A zöldségeket és a húsokat is julienne-re vágjuk. Egy nagyobb serpenyőben megforrósítjuk az olajat, majd megpároljuk benne a zöldségeket. Hozzátesszük a húscsíkokat is, és összekavarva pároljuk, majd lepirítjuk egy kicsit. Sózzuk, borsozzuk. Ezután rálocsoljuk a bort és a húslevet, kevergetjük, és lassú tűzön zaftjára pároljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2012. jan. 11. 09:10
A vegyes húscsíkok elkészítési módja és hozzávalói.