Végbél? (beszélgetés)
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem. A vastag és végbéldaganat már tünetekkel jár.
Olyannal mint pl a WC-re járási szokások megváltozása. Gondolok itt arra, hogy sűrűbben, vagy ritkábban, mint az az évek alatt megszokottá vált. Véres széklet, fáradtság, gyengeség, vérszegénység és fogyás.
De olvastam, hogy írok, hogy folyadék, de azt is, hogy nem elég :D
De csak a rost se elég, mert sokan eszik a zabpelyhet, aztán inni meg nuku és csodálkozik, hogy beragad a cucc :D
Az jó.
Hasi ultrahang?
Ha naponta 2-3 szor mész az is belefér,ezen változtatni kell.Szezámmag, gyümölcs,tejes kávé,lekvár...ki kell tapasztalni.
Nem eszel túl cukros dolgokat?
Igyél többet ( 25 testsúly kilógrammonként 1 L, tehá, ha 50 kg vagy akkor 2 L víz naponta!), 3-4 naponta járni wc nem éppen jó. Lehet belső aranyered alakult ki.
Illetve lehet pl mensi előtti is ilyen nyilallás vagy ha terhes vagy (nekem akkor is volt ilyen).
Ha ezeket kizárhatók, akkor érdemes venni valamilyen aranyér elleni kúpot és használni pár napig, hogy csökkenek is a tünetek.
Sziasztok!
Tapasztalatok érdekelnek. Nőgyógyászati vizsgálat 1 hónapja + rákszűrés negatív, candida volt. Viszont kb. két hete ülés közben néha nyilallást érzek a hüvelynél, néha végbélnél, de inkább feljebb...3-4 naponta járok vécére, de ilyen még nem volt. Valakinek volt hasonló?
További ajánlott fórumok:
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Májáttétes végbéldaganat
- Volt már valakinek hosszú ideig (évek) végbélrepedése?
- Nehéz székelés után még 3 órával is fáj és ha meg törlöm, kicsit vérzik a végbelem. Kicsit megijedtem. Neked volt már ilyen?
- Valószínű végbélrepedésem van
- Egy hölgy ismerősöm tolófájásokhoz hasonló fájdalmat érez néha a végbelében. Csak pár percig tart, de elég fájdalmas. Mi lehet az?