Vásárlás élelmiszer üzletben (beszélgetés)
Oh, meg tudtam venni 5 méterrel arrébb a lottózóban, csak szerettem őket, ezért vettem mindig náluk!
Ja, a véleményed elfogadom, csak azt hittem, félreértettél valamit, ezért irtam le a lehető legkerekebben, mert nem gondoltam volna, hogy van valaki, aki a boltosnak adna igazat ilyen esetben!
(én boltos is voltam, vagyis volt üzletem is, tehát más szemszögből is látom)
Oké, tisztelet a véleményednek, és köszi, dehogy akartam erősködni, ha te így látod, hát nem vagyunk egyformák!
azt hogy minek írsz be így, azt arra értettem, hogy ha nem fogadod el amit a másik mondd, én leírtam hogy miért lehetett, de te erősködsz hogy neked van igazad, így tényleg nincs értelme, sajnálni nem foglak, mert szerintem a boltosnak volt igaza ( de tudom ezt nem fogadod el..)
nem esne rosszul mert ez a normális, de esetleg felválthattad volna a környéken és meg is lett volna oldva :)
Azért szép hétvégét neked is, nem érdemes ilyeneken mérgelődni :))
Mert ez is egy "bolti igazságtalanság", és csak picit off, no meg, hogy sajnáljatok:))
Neked nem esne ez rosszul, hogy minden nap évek ota otthagysz min. 20 ft. borravalot, és csak 20 ft. hiányzik nem az én hibámbol, nálam volt pénz, és nem mondja azt, hogy add be holnap, ugyis jössz?
Na jo befejeztem, ez tényleg off volt!
Szép hvg-t Mindenkinek (süt a napocsek, hurrá!!!)
hát jó, akkor legyen neked igazad:) addig úgy sem nyugszol :)
de így nem értem miért írsz be ilyet, de mindegy is
igen,így van,és van hely "pörgölődni" is,így nem verek le semmit.
Na ezért szeretem a nagy üzleteket :)
Ugyanez multiknál megtörténik?
Szerintem nem,
de ettől még egy vállalkozó kisboltjában természetes ha kifizettetik veled.
Ők sem jótékonységi intézmények :))
Amúgy én is üzletben dolgozok, és sokszor adnak borravalót, biztos kurv@ jó arc vagyok :D
Ha hiányzik 10-20-30 Ft apró, hogy visszaadjak, akkor azt elnézem, mert az én dolgom lenne, hogy legyen apró, a "jattból" meg kiegészítem. Máskor meg mikor jön vásárolni, akkor ilyen után ált. a kétszereség simán otthagyják.
A trözsvásárlók több borravalót kapnak, de hozzátartozik, hogy nálunk szinte mindig van egy kis ajándék, valami kis apróság.
További ajánlott fórumok:
- Havonta vagy több hónapra vásárolsz élelmiszert?
- Ti mennyit költötök csak élelmiszerre egy hónapban? Mi fér bele ebbe a keretbe?
- Drága élelmiszerek
- Tele vannak ehető rovarokkal a magyar élelmiszerek.
- Mennyit költötök egy hónapban élelmiszerre?
- Az Erzsébet utalványt mire használhatom élelmiszer vásárláson kívül?