Vasaltatnád mással a ruháidat? (beszélgetés)
Szívesen!:) Én utálok vasalni...
Ha önként-dalolva és ingyen vállalja,miért állnék a boldogsága útjába?!:)
a szállodákban gyakran élek a lehetősséggel ...jól vasalnak..
Egy csomó olyan ruhám van amit nem kell vasalni, tehát nem. Mosogatónő nah az jó lenne nagyon, mert azt utálok. :S
a fizikai munkát jobban megfizetik, mint azt akinek több iskolája van! Amúgy igen a válaszom
Ebben a tragikomédiában vállalom a főszerepet,az egész családnak én vasalok,leinformálható vagyok,rendelkezem ajánlólevéllel,gőzvasalóval,töménytelen mennyiségű vállfával,szóval az elérhetőségem:faszenes@indamail.hu :))))
A legszebb szülinapi ajándék lenne,ha egyszer átvállalná valaki a házimunkát(főleg a vasalást) 1 hónapra...:)A múltkor -csak kíváncsiságból utánajártam- nagyon drágán vasalnak! (Magánember,nem cég)..Több az órabére a vasalónőnek,mint nekem,diplomás,2 nyelvizsgás létemre...Nem sajnálom tőlük,de azért ez elég komikus.Pontosabban tragikomikus.
Naná! Bár nem céggel, hanem magánemberrel. Átköltözünk családiba bizti fogok. Bár csak 2-en vagyunk, de 2 naponta mindig mosnom kell, ha nem mosok akkor meg egész hétvégén megy a gép. Utálok vasalni :-S
Szeretek vasalni,jó pénzért bárkinek vállalok alkalmi munkát....:)
melyik cégnek a hirdetését láttad?
Előbb utánanéztem neten, basszus jó sok ilyen cég van. Le vagyok maradva :)
Én amit láttam, (vasalásönnek.hu) utána is néztem itt, elég korrekt a honlapjuk is... Nem hittem, hogy ez ekkora "iparág"... :D
már hogy a fenébe ne :DDDD
ha lenne pénzem tuti nem görnyednék a deszka fölött :)
IGEN! Már egy hordom, ill. most 2 hete átvette a csajtól sógornőm... 500 Ft/óra
hozzám jár egy lány, aki vasal nekem, meg kisebb házimunkákat csinál.
Nem tudok vasalni, és bármennyire is elítélendő, nem is akarok tudni.
A pasim a munkája miatt csak ingben járhat, dolgozom tanulok, ha nekem kellene vasalnom állandóan a gőz felett ülhetnék...:)
Igen van, és nagyon udvariasan meg is kérdezi, mit akarok felvenni, mit vasaljon ki:)
Simán. Most is. Nincs az pénz, amiért én odaállnék a deszka mellé...
nagyon el lehet ám rontani egy vasalást, és ha van valakinek pénze erre, akkor miért ne
Bármit megcsináltatnék mással....főleg ha házimunkáról van szó!!!!
Hát igen, végülis mindenre lenne igény, utána gondoltam és ha úgy állnék anyagilag én is vasaltatnék. Azt hiszem... :)
Agis, ilyen van?? Tényleg?? NA az én uram kezébe nem adnám azt a vasalót! Oda kozmálna az egész ruhatárunk! :D
Hozzám jár vasalónő. Itt vasal nálunk. Én nagyon szeretem. Bár pont tegnap volt itt. És majd elájult Ő! mert véletlenül a párom egyik ingjét lehet kidobni. Hozzáá sem ért a vasaló, csak a meleg hő amit leadott az csapta meg az inget. Megesik az ilyen. Ha én vasalnék (ynyugtatgattam) már nem egy ilyen eset történt volna! :D
További ajánlott fórumok: